Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portfolio - oceny.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lay robiony przez kolegę - cRiE. mjut, nie znam się na wyglądzie, robię wszystko amatorsko.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Strona ogólnie ładna ale zerknijmy w kod:

icon_plus.gif Validiator

icon_minus.gif brak lang dla html

icon_minus.gif logo robimy w h1

icon_minus.gif lekki bałagan w kodzie

icon_minus.gif strona nie jest dokończona (podstrony)

Ogólnie 7,5/10

Opublikowano

Wyobraźnia, ile razy mam pisać, że robię to na wygląd bo na HTML'u się nie znam? I ile razy mam mówić, żeby nie patrzeć na kod.

Bałagan w kodzie? Hah - dla kogo, ja porafie się znaleźć, normalny user nie będzie patrzył w kod.

Podstrony - na razie zajmuje się wyglądem, a więc podstrony nie są na te chwilę potrzebne.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Wow! No teraz wygląda o wiele lepiej niż poprzednia. Layout mi się bardzo podoba, prosty, przejrzysty i ciekawy. Logo Ciekawie zrobione. Tylko na stronie głównej tam gdzie pisze Kontakt i są te dane to przeniósłbym to do podstrony Kontakt, a w tym miejscu jakaś reklama. ;-) Ale to jeszcze do dopracowania. Ocena 7,5/10

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie mam czasu na zabawę w PHP dlatego zrobiłem na szybko.

Opublikowano

MarioBase, może byś przeczytał komentarze idioto? Generator? Japierdole, znajdź mi taki.

Opublikowano

Kod strony też się liczy, ja bym cię nie nazwał coderem. Jeśli zamierzasz robić strony dla klientów to posiedź jeszcze kilka lat w tym co robisz. To ja już zrobiłem podobny wygląd jak napisał Pan Kaś i nawet nie używałem żadnego elementu graficznego od was. Te kostki są na necie a reszta jest w css robiona. I zobacz sobie w kod jak powinna wyglądać strona pod względem kodu: http://design-website.pl/nowy_projekt/index.php

Opublikowano

Japierdole, Wyobraźnia, zaczynasz wkurzać. Coder, robię strony w PHP, nie HTML, jeżeli już to podstawy.

Jeszcze raz ktoś mi napisze, żebym nie robił stron bo ta jest "zjebana", to niech się wypcha. Ile kurwa razy mam powtarzać, że robię skrypty PHP a nie wyglądy stron, Wyobraźnia kurwa, udajesz idiotę? Chyba, że widzisz kod PHP który jest ukryty przez parser, bo inaczej tego nie wytłumaczę.

Opublikowano

Ja też ciebie nie rozumiem. Prosisz o ocenę strony. A więc sprawdzenie poprawności w kodzie też się wlicza. No przepraszam bardzo to trzeba było napisać że do oceny idzie sam laout, wygląd. Dla mnie prośba o ocenę to jest też wypisanie błędów w kodzie. I proszę cię nie pluj się tak i nie wyzywaj okaż trochę kultury, ja tak samo wiem popełniam błedy ale dzięki takim uwagą uczę się i nie popełniam drugi raz tego samego.

Opublikowano

Wyobraźnia, ale tłumaczyłem chyba 20 razy, że nie robie layoutów, proszę o ocenę layoutu - za nią dziękuje. Ale ile razy można mówić, że nie robie layoutów, a ten mi tu wyskakuje "zanim zaczniesz robić za kase to naucz się". To zaczyna być wnerwiające.

"

, ja tak samo wiem popełniam błedy ale dzięki takim uwagą uczę się i nie popełniam drugi raz tego samego. "

3 razy to samo piszesz i wg. ciebie uczysz się na błędach?...

Opublikowano

Tak napisałeś w pierwsze swojej wiadomości

Witam, proszę o oceny portfolio :

http://cxxus.pl/

To w takim razie oceniłem.

Po drugie co do nauki to jak dobrze pamiętam jak pisałem to chodziło mi o kodowanie a nie jakiś laout. To odnosiło się do kodu strony a nie do jakiejś grafiki. Więc nie wiem co cię tak denerwuję. Możliwe że za bardzo skrytykowałem kod ale nic na to nie poradzisz. Ja jeśli już mam oceniać to wszelkie błędy wypisuję. Żeby nie było że coś znowu powiedziałem to przepraszam i kończę swoją wypowiedz i rozmowę w tym temacie. Jak nie chcesz mojej oceny i krytyki kodu strony nie lauta to już nic nie będę z twoich prac oceniał. Cześć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...