Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portfolio - oceny.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę o oceny portfolio :

http://cxxus.pl/

---

Skala - 1-10

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

@general, zapomniałeś o skali ;p

Co do strony to tak: kolory ładnie dobrane, chociaż górę headera nie zrobiłbym gardientem a w jednym kolorze.

W ramkach zrobiłbym akapity bo trochę za bardzo blisko brzegu są. Popraw jeszcze dół strony, bo ci ucieka.

7/10

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dół strony - poprawię, tzn. on tak ma być, tylko stopke dodam i będzie jakoś inaczej wyglądało.

Akapity - już.

Góra - już.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Nie da rady zmniejszyć, to wszystko w grafice jest, [tzn. jedna grafika, nie będę się bawił].

Stopkę - myślę nad wyglądem jej.

Opublikowano

Logo klikalnym nagłówkiem h1 powinno być. Mówiąc logo mam na myśli to niebieskie, nie wiem jak to nazwać.

Stopka na pewno do zmiany, to wiadome.

Kod też mamy oceniać? Bo po pierwszym wglądzie to leży.

Opublikowano

5/10. Kolorystyka dobra, ale stopka nakłada się na cennik...

Opublikowano

Tak, stopka nachodzi na cennik, nawet o tym nie wiedziałem, że masz tam cennik dopóki nie napisałeś, dopiero po oddaleniu (ctrl+kółko myszy) zauważyłem cennik. Mam rozdzielczość 1024x768

Opublikowano

wiem muszę poprawić stopkę.

Opublikowano

Tia stopka nie wyszła ci za najlepiej.

Co do reszty nie ma w sumie czego oceniać, może być, ale ja bym dodał lepszą czcionkę no i zmienił troszkę kolory, ale to pewnie kwestia gustu.

Opublikowano

icon_minus.gif Validiator

icon_minus.gif Brak DOCTYPE

icon_minus.gif Od kiedy się wstawia w to miejsce w style, jeśli już to w sekcji head a najlepiej ladować odzielny plik css.

icon_minus.gif Na początku widzę próbowałeś w HTML 5 ale potem to już tragedia...

icon_minus.gif Logo robimy na h1

icon_minus.gif

<h2 style="[url=""]margin-bottom: -20px;[/url]">

Style h2 i położenie ładujemy do stylów.

icon_minus.gif   a to po co?

icon_minus.gif Chaos w kodzie...

icon_point.gif Zanim zabierzesz się za oferowanie tworzenie skryptów czy stron to jeszcze posiedź w tym przynajmniej jeszcze rok, i dopiero myśl o tworzeniu bo ja na razie pełno błędów.

Opublikowano

Wyobraźnia - nie robie stron internetowych, a skrypty PHP, JS. Za HTML rzadko się biorę.

Opublikowano

Wyobraźnia, no tak, ale jak robię jakieś projekty, to najczęściej bez jakiś większych stylów. To jest mój pierwszy projekt który wykonałem w całości na grafice, dlatego tak idiotycznie to wygląda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowa strona!

@ref.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...