Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dlaczego jak loguje się na mój serwer wyskakuje błąd połączenia z serwerem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo !!!!

Zrobiłem serwer ( DualMT2 ) i jak chcę się zalogować to wyskakuje błąd połączenia z serwerem

:(

ServerFiles2011 sherer&mastik

gotowce by Qentinios

launcher 2010

Proszę o pomoc

pozdrawiam

stumek123

<3+ i like

Opublikowano

@Up:

Na pewno nie. Gdyby Pong był zły (co było u mnie) to by stało na Zostaniesz połączony z serwerem...

@Topic:

Ja stawiam na Ip w root. A i jak używa launchera 2010 na Hamachi to może mieć Ip z końcówką normalną. Tylko wtedy porty musi odblokować. Jeżeli root dobrze skonfigurowany, to wiesz, że Qentinios ma dodatkowy port?? Go też odblokuj. Jeżeli wszystko to zrobiłeś powinno być git majonez.

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

pokaz syserr z game, wpisz w konsoli "ps" i podaj ss'a.

fm1eyu.jpg

moje sysser =)

@Up:

Na pewno nie. Gdyby Pong był zły (co było u mnie) to by stało na Zostaniesz połączony z serwerem...

@Topic:

Ja stawiam na Ip w root. A i jak używa launchera 2010 na Hamachi to może mieć Ip z końcówką normalną. Tylko wtedy porty musi odblokować. Jeżeli root dobrze skonfigurowany, to wiesz, że Qentinios ma dodatkowy port?? Go też odblokuj. Jeżeli wszystko to zrobiłeś powinno być git majonez.

dodatkowy port ?! jaki ?

Opublikowano

to nie jest syserr, to są procesy, wszystkie procesy są online - więc błąd po stronie portów, ew. złe launchery

Jak mam naprawić ten błąd ?

Opublikowano

Porty które trzeba odblokować:

18001-logowanie

13000-ch1

13001-ch2

13099-ch99

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...