Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wczoraj kumpel pokazal mi co to taxi (gram 2 dni w silka) bylo wszystko fajnie , potem poszedl do domu a mnie wyzucili z party . Teraz jak np jestem w miescie , znalazlem party ale jak zobaczyc gdzie oni expa ? I jak tam sie dostac ? Jakis teleport ?

Opublikowano

Kliknij M i pokaże ci się mapa i później znajdź zielone kropki i idź do nich, zależy gdzie oni są.

@Edit żeby ruszyć mapą trzeba kliknąć w prawym górnym rogu mapy "Auto Move State"

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

A nie moge sie do nich jakos przeniesc , teleportowac ? Albo przynajmniej przeniesc sie do okreslonej blizej lokalizacji bo mapka jest troche duza ;/

Opublikowano

Do innego miasta możesz się teleportować, na mapie w mieście znajdź "Dimensional Gate", idź do tego i wybierz opcję 2. i masz do wyboru 2 miasta(teleport kosztuje).

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

A czy w europie tez mam te Dimensional Gate bo jakos nie moge tego nigdzie znalezc ;/ wszyscy sa w jakims pananan bridge tam w azji , i jak dostac sie do Samarkand bo to miasto jest obok ?

Opublikowano

Każde miasto posiada teleport zazwyczaj na samym srodku.. w cons jest to czlowiek trzymajacy planete (klikajac na niego wybierasz miasto do ktorego chcesz sie przeniesc) w dh jest to taka jakby wieza otoczona woda pozniej itd. poprostu na mapce musisz znalezc takie cos(to akurat hotan): beztytuuma.jpg .

sygna1o.jpg

Opublikowano

Dobra , znalazlem potem poszedlem na spota , zabili mnie i znowu budze sie w starym miescie i nie mam kasy na teleport (5k) ;/ mozna jakos zrobic zebym po smierci budzil sie w innym miescie ?

Opublikowano

Tak.

idziesz znów to teleportu i wybierasz opcje 1 i dajesz yes i jak bedziesz dedał to tam sie bedziesz pojawiał po dedzie

np . jestem w samarakand i zrobie tak jak ja ci powiedziałem to jak cie onig dednoł to w samarakand bedziesz sie pojawiał

56183797.png