Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Titan

TitanXAApl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż skusiłem się i pograłem i tak,Plusik za pluginy,naprawdę świetna sprawa,lagi?brak lagów.Działki są wystarczy poszukać,ale nie wiem gdzie ja wylądowałem bo za 0zł ją kupiłem :)Teraz minus który mnie odstraszył.Nie wiem o co chodzi,ale nie mogę łączyć rzeczy,drewno tego samego typu(brzoza).Napis na tabliczce po kilkukrotnym powtórzeniu nadal się nie pojawił,czasami cofa,szczególnie po teleportacji.Nie wiem czym to spowodowane,ktoś na chacie krzyczał że mu itemy zniknęły,ale to już nie wiem czy prawda(może próba wyłudzenia).No cóż serwer narobił mi smaka....

- Bug z drewnem jest czesty. Wtedy piszesz mi, a ja ci wymieniam zbugowane drewno na normalne. Proste.

- Nie rozumiem tego z tabliczka. Moze spowodowane to bylo jakim duzym lagiem, np przy przenoszeniu, kopiowaniu itp.

- Lagi- j/w. Na kazdym serwerze spotkasz lagi mniejsze czy wieksze.

- Strata itemow polega na nieprzeczytaniu spawnu. Jest tam napisane, zeby po pierwszym wjesciu na serwer zrobic reloga. Jezeli ktos nie czyta spawnu, to jego problem.

• 3 lata później...
Opublikowano

Prezentacja serwera jest już nieaktywna, a temat odświeżony sprzed 3 lat.

Kosz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...