Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 i privy.

Szyxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj miałem format komputera i zainstalowałem win7 pobrałem klienty różnych serwerów: XenoXMT2, DiamondMT2, Metin-

World i na każdym z nich przy Channel'u mam ... (3kropki) na stronach serwerów nie ma żadnym aktualizacji i dodatkowych łatek.

Po wpisaniu loginu i hasła jest napisane "Błąd podczas łączenia z serwerem". Próbowałem na wyłączonym wirusie, wyłączonej

zaporze systemu, odpaleniu przez administratora i zgodności z Windows XP service pack 2 - nic z tych wymienionych czynności nie

pomogło. Pomóżcie.

nawie_eu_banner.png

Opublikowano

A jakie masz parametry komputera i jaką kartę graficzną?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

A jakie masz parametry komputera i jaką kartę graficzną?

Wersja systemu Windows: Windows 7 Home Premium

Procesor: AMD Athlon ™ 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.51 GHz

Zainstalowana pamięć [RAM]: 2,00 GM

Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny

Karta Graficzna: NVIDIA Ge Force 8600 GT

nawie_eu_banner.png

Opublikowano

Parametry komputera masz wystarczające jak na tą grę. Ja miałem kiedyś laptopa z kartą graficzną NVIDA i nie działał mi Metek w ogóle.

Spróbuj z innymi grami online. Zobacz, czy inne Ci działają np. Nostale, ForStory itp.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

odpal przez administratora albo wyłacz firewalla też tak miałem nie raz.

Przeczytałeś jakie czynności robiłem?

nawie_eu_banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...