Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ostrzeżenie] Dla graczy minecraft

madesek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ludzie, nie bójcie się tak tego lamusa. ;) A czy theminecraft padli czy mcpolska w tym brala udziale? Jak tak, to proszę o kontakt wlasciciela theminecraft-a ze mna. :-)

Opublikowano

Ja Powiem tak. Jako były administrator na serwerze korna ( stare dzieje ). Nie macie się czego bać. Co on wam zrobi ? Po przez takie zachowanie udowadnia że jest tylko i wyłącznie dzieckiem i jaki z niego administrator. Od razu mówie, że nię będę grał na serwerze takiego człowieka nigdy więcej. Jestem administratorem Ender-City oraz Old Republic, a więc wiem jak powinien się zachowywać administrator:

• Pomocny dla graczy
  • Miły, aktywny
  • Pomagający na ts
  • Rozwiązujący sprzeczki bez konieczności konfliktu
  • OGARNIĘTY ORAZ CIERPLIWY, KTÓRY POTRAFI WSZYSTKO WYTŁUMACZYĆ

Jak Widać Korn tego nie prezentuje. Nie chcę hejtować jego serwera i tego nie robię. Ale ostrzegam, nie grajcie na serwerze człowieka który jako administrator nie potrafi się zachować i nie potrafi dawać przykładu jako Dobry Administrator.

Pamiętam te czasy kiedy theminecraft połączyło się z teamhackers (mcpolska). Na początku było fajnie miło, aż Korn zaczął właśnie tak się zachowywać. W końcu starą administrację wywalił i na tym się skończyło. Zachowanie godne .... Nie wróć. Nie chcę rozmawiać o człowieku który jest po prostu dzieckiem.

xxx

Opublikowano

Jakieś nie ogarniete dziecko ...

Prawie jak leopoldzik .

Rodzą się tacy i co poradzisz ;/

Zazdrosc?

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Jakieś nie ogarniete dziecko ...

Prawie jak leopoldzik .

Rodzą się tacy i co poradzisz ;/

Zazdrosc?

To gosciu 31 letni ...

bez yt.

Opublikowano

To gosciu 31 letni ...

Tego nie wiadomo, za takiego się podaje :D

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

40 letni hehe, możliwe, no ale cóż "jedni wynoszą z domu wychowanie a drudzy pieniądze" słowa jednego z polityków. Po prostu ten człowiek nie był wychowywany tylko chowany, i tyle do gadania, szkoda mi takich ludzi...

Opublikowano

Hue hue znowu wbił na serwer ten głupek, ale mam nawet dobre zabezpieczenie na serwa: deopowanie po grze, cub na innego admina lub na kolege.

Osiągnięcia:

achievement.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...