Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ostrzeżenie] Dla graczy minecraft

madesek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosne ze strony atakujących :) Użytkownik Korn ładnie się wypowiedział w temacie :)) Cytuje:"JUŻ LECI PIERWSZY DOSIK"

Ironia ?

Opublikowano

"HIT YOUTUBE!!, HIT YOUTUBE!!" XDDD

Popieram założyciela tematu ;p

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

To prawda co napisał on nie wie co to kultura ale on chce otrzymywać ja od kogoś nie liczy się z słowami nie wie na pewno co to znaczy oraz wzywa rodziców graczy proszę o napisane odpowiednich decyzji na jego zachowanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam byłem administratorem na minecraftpolska , Korn nie atakował tylko nas , atakował wielokrotnie mpcforum , TheMinecraft którzy są jego odwiecznymi wrogami , atakował również serwer skkf'a , craftedcity którzy w odwecie jako jedyni postawili się kornowi i dokonali wielu szkód za co ich teraz podziwiam lecz przepłacili to tyloma atakami że to naprawdę jest szok , Minecraftpolska atakowało wiele mniejszych serwerów .

Zbieram - !!!

Opublikowano

Niestety, korn zachowuje się jak totalny dzieciak 0 kultury osobistej, straszy tymi ddos i mu to tak na prawdę gówno daje :) popieram :P

Opublikowano

Witam byłem administratorem na minecraftpolska , Korn nie atakował tylko nas , atakował wielokrotnie mpcforum , TheMinecraft którzy są jego odwiecznymi wrogami , atakował również serwer skkf'a , craftedcity którzy w odwecie jako jedyni postawili się kornowi i dokonali wielu szkód za co ich teraz podziwiam lecz przepłacili to tyloma atakami że to naprawdę jest szok , Minecraftpolska atakowało wiele mniejszych serwerów .

Zapomniałeś dodać że atakowało bez większego skutku na dużych serwerach.. skutek był widoczny jedynie na malutkich serwerach nie umiejących się zabezpieczyć :)

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

no tak , ale te jego niby ddosy też chwilowo psuły komfort gry .

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

Troche wasza wina, ze nie macie zabezpieczen, i typ to wykorzystuje, nie wiem dlaczego ten korn jest wkurwiony, ale byl ostro wkurwiony, wiec nie bede wybieral stron, i to ze ddos'uje, to nie znaczy ze "dziecko".

@edit

zeby nikt na mnie nie najechal tym razem, ( bo przeciez wszyscy mnie lovciaja ) to oby dwie strony maja racje moim zdaniem, bo nie jestem w temacie.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Troche wasza wina, ze nie macie zabezpieczen, i typ to wykorzystuje, nie wiem dlaczego ten korn jest wkurwiony, ale byl ostro wkurwiony, wiec nie bede wybieral stron, i to ze ddos'uje, to nie znaczy ze "dziecko".

@edit

zeby nikt na mnie nie najechal tym razem, ( bo przeciez wszyscy mnie lovciaja

Tak owszem masz bardzo dużo racji.Jednak korn naprawdę zachowuję się jak dzieciak ;)

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Hahaha chciało by się może i na moim mapkę rozjebał tnt bo miał gamemode... Założyciel minecraftpolska to ogarnięty człowiek to musi robić ktoś kto się podszywa i możliwe że ehh możliwe że zrobił hack na łamanie zabezpieczeń AuthMe :/

Opublikowano

Na moim to i hasło znał, bo wbił i napisał "serwer im. świetego ku****" i wogóle na drodze pajęczyna, siusiaki na budynkach, spalony dom mojego kolegi. I chyba po zabawie mnie zdeopował.

Osiągnięcia:

achievement.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...