Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam nowych dobrych głośników 2.1 do MAX 400 zł

Drines

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukam jakichś nowych głośników koniecznie 2.1, najlepiej żeby nie były z logitecha bo ta firma mi nie pasuje. Suboofer ma mieć bardzo dobry, głęboki bas, głośniki najlepiej żeby nie były jakieś malutkie i żeby grały czysto. Cena MAXYMALNA to 400 zł.

Myślałem o:

Genius SW-G 2.1 gaming

Microlab FC530

Opublikowano

Za 400zł szukaj jakiejś wieży ;p Ja kupiłem ostatnio Pioniera X-HM10 i zajebiście gra. Oczywiście podłączona do komputera.

Logitech X-540 dobrze grają (choć to 5.1). Niestety musiałem je sprzedać ;/ Jeśli chcesz głośniki to szukaj jakiś X-530 2.1

Opublikowano

(Piszę w imieniu kolegi) Kolega wieżę dość dobrą ma ale niestety nie ma ona wyjścia AUX więc podpięcie odpada tak samo jak kupno wieży. Głośniki koniecznie 2.1 bo kolega nie ma warunków na 5.1

X530 2.1 nie mogę znaleźć

Shaw - takich zestawów jest milion...

Opublikowano

Ale po co mu wyjście aux? Chinche od wieży do przejściówki chinche-jack i podłączasz do kompa. Na wieży przełącza na AUX i gra idealnie :)

Opublikowano

O to chodzi że jego wieża nie ma trybu AUX :D Nie ma też żadnych wyjść poza słuchawkowymi (jest to dość stary model ale bardzo dobrze gra dlatego kolega nie chce zmieniać)

A co myślisz o tych zestawach co znaleźliśmy ?

Opublikowano

Ale może sprzedać starą wieże i kupić tą co podałem. Będzie lepsza od kiczowatych 2.1. Za 400zł to 5.1 się kupuję

Opublikowano

400 zł może też oznaczać 200 zł :P Kolega ma 3 wyjścia z karty dźwiękowej (płyta główna) więc 5.1 odpada. Spytam kolegę co sądzi o wieży.

Jeszcze jedno - co myślisz o tych co kolega znalazł ? Szukał na różnych forach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...