Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Spis modyfikacji do Minecraft! [1.2.5]

PanEnderman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć ej powiedzcie jak ma zainstalowac tego moda Mo'Creatures 1.2.5

niebardziw wiem jak to zrobic mod loadera mam i to many items działa ale niewiem jak to wgrać.

A to Audio Minecraft czy jakos tak tez muszę miec do tego moda?

Opublikowano

Polecam mod MoreXP, możesz go dodać. Nawet żem strzelił temata od tej modyfikacji.

http://www.mpcforum.pl/topic/679447-dlmod125-morexp/

he?

Opublikowano

Cześć ej powiedzcie jak ma zainstalowac tego moda Mo'Creatures 1.2.5

niebardziw wiem jak to zrobic mod loadera mam i to many items działa ale niewiem jak to wgrać.

A to Audio Minecraft czy jakos tak tez muszę miec do tego moda?

mo creatures nie wgrywa się jak normalne mody . Jest to bardziej skomplikowane proponuje ci zobaczyć filmik minecraftpolska na yt on dokładnie opisał.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

mo creatures nie wgrywa się jak normalne mody . Jest to bardziej skomplikowane proponuje ci zobaczyć filmik minecraftpolska na yt on dokładnie opisał.

wiem wiem mam już zainstalowane a raczej miałem bo teraz mam czarny ekran jak włanczam MC bo coś źle z innym modem zrobiłem

a jeszcze mam pytanie czy z modem Elemental Creepers terz jest bardziej skomplikowane ?

a i prosił bym link do moda elementals creepers ale nie z Minecraft forum bo niemoge pobrac

nigdy z tej strony niepobierałem modów i nie umiem zabardzo :)

Opublikowano

Dobrze by było zrobić spis alfabetycznie w znacznym stopniu ułatwi wyszukiwanie

"Odstawiłem leki farmakologi narka, wystarczy bletka top i zapalarka!" Kali-Haj

"Tu jeszcze można coś opalić" Molesta Ewenement - Wole się nastukać

(_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅­­­­­­­­я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_­̅­_­̅­_­̅­(­)­ڪے

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem, to Spis jest średnio dobry. Dlaczego ? Ano własnie dlatego, że jest Download i skan, i jest w "dwóch słowach" napisane co owy mod dodaje.

No ale nie ma oczywiscie linku do tematu danego moda, gdzie ten jest dokładnie opisana dana modyfikacja. Czyli moim zdaniem podstawowe informacje tj. "Crafting","Czy wymagany jest ModLoader czy AudioMod" no i może ze 2 ss pokazujące możliwośći modyfikacji.

Zapewne ktoś wyjedzie z tekstem że to jest w dziale "Poradniki" czy coś tego rodzaju, albo żebym sobie na YT znalazł.

To na takie odzewki mam tylko do powiedzenia, że Robi się w/w Liste Modów po to aby wszystko było w jednym miejscu i aby nikt nie musiał latać po innych stronach itp.

Po co, po co w sobie aż tak życie utrudniacie ? :/

Pozdrawiam..

19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2.

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...