Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie wszystkich walczę z IB od praktycznie 2 tygodni wiec wszystkie błędy jakie są możliwe miałem radziłem sobie z nimi dzięki forum niestety nie wszystkie są jasno wyjaśnione. Tu mam błędy które notorycznie mi się powtarzały aż do etapu odpalenia silka z IB może wam to coś pomoże i tak samo potrzebuje pomocy :(:(

post-95296-1253910543.jpg

Taki wyskoczył mi jak próbowałem dac pliki z IB-tsro (nie polecam beznadziejny pomysł) <_<

post-95296-1253910584.jpg

Taki wyskoczył mi po spaczowaniu : starej wersji /wersji z agbota/złym wpisaniu portu/złym wpisaniu IP w media pacher :blink:

post-95296-1253910628.jpg

wiadomo problem z wersją silka do wersji testosterona (niby najnowszy) odpuściłem sobie walkę z zamianą na oryginalnego klienta :(

post-95296-1253910648.jpg

Tak to jest jak się nie wie co się robi (odpalony IB nie pozwala na ponowne zainstalowanie OCX) :lol:

post-95296-1253910664.jpg

Taki jak odpalalem "silkroad online launcher" po zmianie portu na 16000

post-95296-1253910678.jpg

Niby problem z grafiką niestety nie sterowniki tez... po odpaleniu przez lVanityLoader jedyny który odpala mi prawidłowo silka z IB (niewiem co z tym zrobic)zaznaczę,że komp 3 silki odpalam bez problemu na SroKingu

post-95296-1253910706.jpg

Tu juz po odpaleniu silka i sartu IB dostaje za kazdym razem DC po średnio po 5min. Padły dwie propozycje

1) Wykasować pliki z IB -- xxxTabFilter i xxxBotConfig i ustawić config od nowa (bez rezultatu)

2) Zrestartować (router) lub go wyłączyć na 15min zminimalizować obciążenie sieci wyłączając wszystkie programy - chodzi chyba o (ping) niestety klapa tak samo DC co 5 min

miniloader z IB działa tylko że po zalogowaniu się do konta nie widać postaci

Nie mogę sobie poradzić wiec prosze o pomoc jak widac problem jest u mnie ogromny dam kazdemu *5 który mi pomoże i bedze dawało efekt i rezultat i dziekuję z góry za udzieloną mi pomoc ;)