Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III - emulator gotowy?

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AAAAA... CHUYNIA . Ale potem można dokupić kod za 9 czy tam ileś zeby grać przez neta czy trzeba całą grę kupować?

Bywalec
Opublikowano

Czekaj czekaj... Czyli jeśli niby to pobiore to mogę grac już na lajcie za free w single ta?? Bo coś mi sie nie chce wierzyć w to..

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

@UP

Nie nie możesz lol !! Wy czytacie coś trochę ??

Infex napisał wyraźnie !!!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

ściągacie klienta edycji rozszerzonej, potem już tylko skidrow doda nakładkę z crackiem, crack powstanie do 2 tygodni. ale teraz możecie sobie klienta wcześniej pobrać niż potem wszystko na raz

Opublikowano

Multi nie bedzie ale single bedzie w pelni funkcjonalny? Tzn wszystkie spelle, moby, npc i questy?

Single player cracked już działa? Bo z postów wiem tyle co nic.

Ktoś pisze że za kilka dni, ktoś że można pobrać, itp.

Mozna pobrac, ale cracka jeszcze nie ma, wiec nie pograsz na razie.

Opublikowano

Single player cracked już działa? Bo z postów wiem tyle co nic.

Ktoś pisze że za kilka dni, ktoś że można pobrać, itp.

Opublikowano

Po pierwsze nie crack tylko emulator ! Nie istnieje jeszcze nic takiego żeby można było grać za darmo w Diablo 3 ! Trzeba czekać !

W tych linkach jest pełny clijent gry ale bez emulatora !!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Czytając wszystkie te posty, czas chyba napisać OSTATECZNY POST wyjaśniający obecną sytuację co do cracka/emulatora do d3.

Skidrow nie wypuścił jeszcze cracka, ale zrobi to (miejmy nadzieję) w krótkim czasie. Crack ten, umożliwi samodzielną grę (tzn. Single Player). Wszystko będzie działać bez obaw. Co do Emulatora developerzy cały czas pracują, także błagam was, nie trujcie więcej, tylko POCZEKAJCIE. 4Vendeta 29 Maja wprowadza aktualizację, co (miejmy nadzieję) umożliwi nam grę, ale tylko na kliencie Beta. Z tego co się dowiedziałem, zrobienie emulatora pod retail version jest cholernie ciężkie, bo gra jest bazowana na serwerze, tzn. wszystko dzieję się poprzez łączenie do serwerów battle.net. Co do Mooege, wciąż pracują nad wypuszczeniem emulatora pod retail. SKIDROW poza pracą nad crackiem (POD SINGLE PLAYER) pracuje jeszcze nad Emulatorem pod grę MULTIPLAYER. Mam nadzieję, że wszyscy zrozumieją ten post (dodatkowo zmieniłem kolor czcionki).

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...