Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patapon 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Patapon 2 na PSP i teraz mam jakieś Demo Pon i mam klikac 3x Kwadrat i 1 kólko-i nie moge załapac o co chodzi xD

Może by ktoś mi podpowiedział ^ ^(on ma się ruszyc ;])

Za pomoc 3x5 hehe

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wciskasz w rytmie odpowiednie przyciski. Np - Pata-pata-pata-pon. Na "obwódce" ekranu masz taki migający pasek. On wyznacza rytm.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

masz BG music, rozny jest ale zawsze jest takie rytmiczne ,,jeb-jeb-jeb-jeb-jeb'' jak jest ,,jeb'' to klikaj np. pon, przy nastepnym ,,jeb'' tez pon i tak cala sekwencje. Jak ludki skoncza spiewac/stana to zacznij od nowa. To nie jest takie trudne xD

Opublikowano

tylko ze "wczuwam" się w rytm pisze :One,Two,Three i on się nie rusza ;/

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

bo na treningu sie nie ma ruszac, jak ci sie uda bodajze 4 razy z rzedu w rytmie to powtorzyc to dopiero ruszy z miejsca . Masz pata pata pata pon {drumdrumdrumdrum-staje} znowu pata pata pata pon {drumdrumdrumdrum-staje} i tak jak najdluzej mozesz. xD. Przeszedlem tydzien temu patapony. Druga z najlepszych gier na psp :P

Opublikowano

ale mi się resetuje jak skończe pata pata pata pon ;/ I od nowa żałosny filmik się pokazuje jak to robic?Czy mam tak w kółko robic aż mi się tak uda 4 razy z zrzędu?

@Edit:

Dobra przeszłem ^ ^

Dzięki za pomoc -lecą piąteczki