Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] dla gracza

JohnnyTry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!

Witam, jestem graczem BFP4F już jakieś 3 miesiące, ale właśnie dobrze mi nie idzie z lvlami... Mam dopiero 6, no, prawie 7 xD

A wszystko przez to, że nabijam mało pktów po każdej rozgrywce, tylko ostatnio około 2 tys z hakiem. Chciałbym jednak grać lepiej jak ci co mają nawet po 6, 7 tys. Oczytałem się poradników, taktyk i innych, lecz dead za deadem ;(

Aha, gram najczęściej postacią medyka, więc wiadomo, że czasami dostaje XP-a za reanimacje, ale z pktami jest u mnie jednak ciężko...

Proszę o jakieś cenne porady, może taktyki, nwm.

P.S. Słyszałem od kolegów, którzy są dobrzy, że dobrze jest grać w grupach, na skypie się komunikować, a po mapie nawalać (sorki) razem, więc może ktoś zechce pomóc i stworzymy wspólnie taką grupkę? ;D

PLS O POMOC!!!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Opublikowano

Którego hacka używasz? Użyj tego co ja dodałem ZeaS BFP4F Hook - aim, najlepiej napieprzaj na karkand lub sharqi. Właź na dachy i przyda ci się Assault - ma paczki amunicji, a z tego dachu nawalaj ludzi z swojej broni z aima. Ja tak za runde mam dzięki temu od 4 do 10 tysięcy.

Opublikowano

Johnny są sposoby aby zdobywać po 100 k na 2 h około wystarczy być medykiem i mieć 2 kolegów.

Czyli tak we 2 ty i kolega jesteście w 1 drużynie, a tamten 3 kolega siedzi w innej drużynie

Spotykacie się w tym samym miejscu

3 kolega zabija 2, a ty go ożywiasz i tak ciągle za każde ożywienie tobie idzie po 50 expa a tamtemu co zabija idzie po 100 jakoś nawet więcej bo może z noza ciśnąć

Wejdzcie najlepiej na pusty server :P( a i ten 2 kolega co go zabijacie nic nie ma :P pózniej może się zamienić z kolegą 3)

I możesz jeszcze tak zrobić, że ciśniesz w helikopterze lub w innym pojeżdzie :D

Jak chcesz to możemy we 2 tak zrobić tyle, że 1 gościa trzeba zmotać :)

Opublikowano

hahahahahaha sogoane co rada, xD

Nie chodzi mi raczej o takie nabijanie pktow xD ale pomysl dobry ;)

Faflik Dasz linka do tego Hacka?

Co on wogole daje?

Opublikowano

powiem tak

po pierwsze nie wybiegaj jak idiota-wtedy na pewno zginiesz

po drugie- obczaj jety i heli, na helim czasami po 14k/bitwę wyciągam

po 3 rozkładaj apteczki

po czwarte- jako medyk możesz pójść na linie wroga i od tyłu zabijać

po5 strzelając seriami masz większą szanse trafić w cel

po6 graj i obserwuj top graczy na serwie a na pewno się czegoś nauczysz

Opublikowano

powiem tak

po pierwsze nie wybiegaj jak idiota-wtedy na pewno zginiesz

po drugie- obczaj jety i heli, na helim czasami po 14k/bitwę wyciągam

po 3 rozkładaj apteczki

po czwarte- jako medyk możesz pójść na linie wroga i od tyłu zabijać

po5 strzelając seriami masz większą szanse trafić w cel

po6 graj i obserwuj top graczy na serwie a na pewno się czegoś nauczysz

DZIEKI ;D Wszystkie oprocz ostatniego te punkty wypelniam, ale czasem jestem gdzies schowany przedziram sie tak jakby na tyly wroga, i zawsze sie znajdzie kto mnie deadnie ;(

Opublikowano

Ja dodam

1. Strzelając z ciężkiego karabinu zamocowanego na aucie strzelaj w opony lekkiego czołgu zadaje to podwójne obrażenia. Pamiętaj również że ciężki czołg też można zniszczyć strzelając w gąsienice

2. Podjeżdżaj samochodem na tyłu wroga i strzelaj z samochodu do przeciwników. O wiele ciężej jest trafić w ciebie bo masz dodatkową osłonkę.

3. Jako snajper(i nie tylko) zmieniaj często pozycje.

4. W wodzie wciskając shift możesz szybciej pływać

5. Używaj tracer gun (pistolet na strzałki) zaznaczając wrogie pojazdy, nawet jeśli nie grasz inżynierem to komuś innemu pomożesz.

6. Ustaw sobie w opcjach strzykawkę pod środkowy przycisk myszy i za każdym razem gdy hp Ci spada szybko możesz dodać 50hp lub 60hp

7. Nie czituj i naucz się grać ! ;)

Opublikowano

hahahahahaha sogoane co rada, xD

Nie chodzi mi raczej o takie nabijanie pktow xD ale pomysl dobry ;)

Faflik Dasz linka do tego Hacka?

Co on wogole daje?

http://www.mpcforum.pl/topic/625210-cheatzeass-bfp4f-hook/

Jest to głównie AimBot. Można ten hack nazwać "kombajnem"

Najlepsze opcje? Aimbot, wallhack oraz usuwanie obiektów, np. trawy lub drzew. Poczytaj posty pod tematem jeżeli nie wiesz jak go uruchomić czy coś. Było tam wiele pytań.

Opublikowano

jedyne co ja ci mogę pomóc to oglądaj się wkoło ;] nie biegaj na chama przez środek mapy bo jak nie sniper to kto inny zakończy twój bieg ;] i moge ci polecić również zmiane postaci na enginera.... rozkładam miny przed wyjazdem z bazy A na omanie.. wale rpgiem i mam 9-11 k z rundy ;] medyk to raczej postać na mapy "only infantry". chyba ze masz umiejętnosci na heli/jet , apc/tank ... wtedy oman,dalian, dragon ;p

Opublikowano

http://www.mpcforum....ass-bfp4f-hook/

Jest to głównie AimBot. Można ten hack nazwać "kombajnem"

Najlepsze opcje? Aimbot, wallhack oraz usuwanie obiektów, np. trawy lub drzew. Poczytaj posty pod tematem jeżeli nie wiesz jak go uruchomić czy coś. Było tam wiele pytań.

O dzieki, dzieki, mam juz aimbota ale nie korzystalem z tego mojego, bo w moim nie ma opcji zeby znikly tekstury coniektore ;D

A, I DZIEKI WSZYSTKIM WAM ZA POMOC !

Troche mi lepiej idzie, zawsze to chociaz 3400 ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...