Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwierzeta Ofiarami Przemocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A przed chwilą ugotowano 50 psów i zmarło 100 osób w Afryce, tylko kogo to obchodzi?

Mało osób to obchodzi czy teraz ktoś umiera czy nie bo ludzie myślą tylko o własnej dupie (większość)

Utopiony Martwy

Przy tym przypadku pozwolę sobie na dygresję. Redagując te materiały zmierzyć musiałam się z ogromem bestialstwa, ale to zdjęcie wstrząsnęło mną najbardziej. Siedziałam wpatrzona w odłamek betonu, a po policzkach ciekły mi łzy. Powiedziałam komuś, że to zdjęcie najbardziej boli, ale nie wiem czemu. Odpowiedź była prosta: Bo to jedyne zdjęcie, na którym stworzenie jest martwe . Tak, to prawda. Do tej pory to jedyne takie zdjęcie. Co opisuje, każdy może zobaczyć sam.

18+

1.gif 2.gif 3.gif

Link Do Strony

Polany Kwasem Maksio

Jeśli ktoś polał tego psa kwasem celowo, to sam powinien się zanurzyć w czymś takim i opowiedzieć czy było miło. Jeśli stało się to przypadkiem, to obowiązkiem cłzowieka było udzielenie psu pomocy. Pies przeszedł przeszczep skóry, który przyjął się jednak tylko częściowo, musiał mieć amputowany kawałek łapki (ale nie przeszkadza mu to w chodzeniu) i amputowane ucho. Życie Maksia mimo to wisiało na włosku, Maksio stracił wolę walki i kiedy w końcu weterynarz podjęła decyzję, że dłużej Maksia męczyć nie może...on jakby zrozumiał, że śmierć jest blisko i podjął tą ostatnią, kto wie, czy nie najważniejszą walkę w swoim życiu. Postanowił nie dać się śmierci. Ma nowy dom.

18+

1.gif 2.gif 3.gif

Link Do Strony

Opublikowano
Choroby psychiczne czerpią chęć krzywdząc zwierzęta, materiał wideo jak w hodowlach dla zwierząt są one traktowane mnie po tym filmie zamurowało to jak one są tam traktowane! i jak chcecie to podpiszcie swoją petycję pod ten link http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/pe ... nglish.php ostrzegam film jest drastyczny!

Kurwa co za chuje zrobil bym im tak samo i jeszcze sie poplakalem japierdole,za nim umarl ten pies jescze oddychal i czul.

zycze im tego samego w nastepnym w wcieleniu,jebane chujowe chinczyki

Prosze piszczie petycje kazda pomoze! https://www.ptroa.co.il/petition/donation.php Blagam!

Opublikowano

Kurwa co za chuje zrobil bym im tak samo i jeszcze sie poplakalem japierdole,za nim umarl ten pies jescze oddychal i czul.

zycze im tego samego w nastepnym w wcieleniu,jebane chujowe chinczyki

Prosze piszczie petycje kazda pomoze! https://www.ptroa.co...on/donation.php Blagam!

tez sie poryczalem ale mniejsza o to

wg bestialscy po co oni kopia te klatki? nie moga ich uspic i potem gotowac?

wg jak by mojego psa tak wzieli to bym rozkurwil leb mlotkiem .

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano
tez sie poryczalem ale mniejsza o to

wg bestialscy po co oni kopia te klatki? nie moga ich uspic i potem gotowac?

wg jak by mojego psa tak wzieli to bym rozkurwil leb mlotkiem .

Ja bym go ciachał na plastelki od dołu ale najpierw bym go trzymał w małej klatce pare dni i zrzucał bym nią a na koniec obdarł bym go ze skóry i rozciągnął tak jak on to zrobił temu psu.

Opublikowano

Co za ludzie :(

Nigdy nie uderzyłem swojego psiaka i nie wyobrażam sobie tego jak można coś takiego zrobić ...

Ciekawe ile takie zwierzę będzie odzyskiwało zaufanie do człowieka :/

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Normalnie kretyni... Większość ludzi wobec zwierząt zachowują się jak dzikusy ... Takie coś powinno być karalne kastrowaniem oraz dożywotnim więzieniem ... Zwierze jak człowiek ... Ciekawe jakby ci zabójcy oraz mordercy poczuli to samo co te biedne zwierzęta wtedy bym był niezmiernie ucieszony.. :(

Opublikowano

A ciekawe, jakby im tak zrobić? Kulke w łeb i jednego debila mniej na świecie. A prawo? Parę lat i to większośc w zawiasach, czy grzywna. Dać takim 25 lat bez zawiasów i niech gniją w celi............

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Gwałcona Lonli

Patrząc na to zdjęcie można mieć wrażenie, że wszystko jest wporządku. Fotografia ślicznej suczki z mądrym, głębokim spojrzeniem. Żadnych ran, żadnej choroby skórnej. Czyżby znalazła się tu przypadkiem? Niestety, nie. Człowiek wyrządził jej ogromną krzywdę, a ja jako istota ludzka wstydzę się za niego i wstyd mi teraz o tym pisać. Lonli była gwałcona przez właściciela. Jeśli ktoś myśli, że nie robiło jej to różnicy, to powinien mocno się nad sobą zastanowić. Lonli potrzebuje domu, w którym zapomni o horrorze jaki przeszła

1.gif 2.gif 3.gif

Link Do Strony

Skopana Fruzia

Taka śliczna kicia! I na zdjęciu ran nie widać! Zdjęcia z ranami były, ale wystarczy przyjrzeć się temu. Kotka siedzi w dziwnej pozycji, bardzo dziwnej pozycji. Żyła sobie na wolności, była dokarmiana, aż któregoś dnia musiała się komuś nie spodobać. Kilka kopnięć załatwiło sprawę. Uszkodzony kręgosłup, niedowład tylnych łapek i konieczność specjalnej opieki do końca życia, bo Fruzia nie potrafi się sama wypróżniać.

1.gif 2.gif

Link Do Strony

Opublikowano

Dozywocie skurwysynom! Gdzie jest teraz bog pytam sie was, gdzie!?

To ludzie stworzyli boga a nie on nas wiec nie istnieje i nikomu nie pomoże

Opublikowano

Dobra, mam już dość. Wszystkie zdjęcia powinny być wstawiane w spoilerze, oraz dobrze opisane np. +18. Po za tym bez mówienia tu o duchowieństwie, ponieważ może to obrażać innych religię.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Dobra, mam już dość. Wszystkie zdjęcia powinny być wstawiane w spoilerze, oraz dobrze opisane np. +18. Po za tym bez mówienia tu o duchowieństwie, ponieważ może to obrażać innych religię.

Tak jasne jeśli bóg istnieje to czemu nie pomoże zwierzetą? Jeśli istnieje a nie pomaga do bo co się do nie modlić? Dlaczego w niego wierzyć dlatego bo puszcza bąki w stołek i nic nie robi? Bóg NIE istnieje nasza wyobrażnia go stworzyła może i istniał Jezus ale napewno nie jest bogiem,bóg do system ochrony ktoś wierzy bo myśli ze np. przemoc w rodzinie sie skończy by miał w co wierzyć,Prawda jest jedna ludzie nie zostali stworzeni przez boga ale on przez nas,Poświecił sie za nasze grzechy a natal grzeszymy więc bo co mu to było on naprawde myślał ze śmierć jednego człowieka odmieni wszystkich posłuchaj sobie tego i powiedz ze to nie głupie.

Opublikowano

Ja jeszcze dodam to. Takich przypadków jest wiele, ale o tym się nie mówi, bo co tam głupie zwierze, nie ...

Główna wina leży na rządzie, który powinien zwiększyc za takie rzeczy karę pozbawienia wolności, a nawet dać takie niby patrole obserwujące zwierzęta. Z tego co wiem jest takie coś w Czechach-patrole raz na jakiś czas.

A nasze uzalanie niestety nic nie zmieni :/

Moze by to zmieniło atak hakerów na strony rządowe, wstawiając napis ,,mordercy zwierząt", co? ^_^

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano
Ja jeszcze dodam to. Takich przypadków jest wiele, ale o tym się nie mówi, bo co tam głupie zwierze, nie ... Główna wina leży na rządzie, który powinien zwiększyc za takie rzeczy karę pozbawienia wolności, a nawet dać takie niby patrole obserwujące zwierzęta. Z tego co wiem jest takie coś w Czechach-patrole raz na jakiś czas. A nasze uzalanie niestety nic nie zmieni :/ Moze by to zmieniło atak hakerów na strony rządowe, wstawiając napis ,,mordercy zwierząt", co? ^_^

Dobry pomysł w tedy mogą być w TV,nawet gdyby były takie patrole to policje by to nie obchodziło czy ktoś coś robi zwierzetą

Opublikowano

Nie zły pomysł w te ty mogłą to być w TV a nawet gdyby były takie patrole do zacznijmy od polici bo około w 75% Policjantą nie chciało by sie im sprawdzać czy ktoś coś robi zwierzetą

Wypierdalaj do słownika ortograficznego, bo oczy krwawią.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Spierdalaj pedale na szybko do pisałem i spierdalaj od mojego tematu bo jebanym psychopatą wstęp zabroniąny

I daje ci drugą odpowiedź do twojego pierwszego posta.Skoro ciebie te zdjecia wogóle nie ruszają to jesteś jebanym psychopatą

I masz pedalski awatar więc pogódź sie z tym ze jesteś ukrytym pedałem

Opublikowano

Spierdalaj pedale na szybko do pisałem i spierdalaj od mojego tematu bo jebanym psychopatą wstęp zabroniąny

I daje ci drugą odpowiedź do twojego pierwszego posta.Skoro ciebie te zdjecia wogóle nie ruszają to jesteś jebanym psychopatą

I masz pedalski awatar więc pogódź sie z tym ze jesteś ukrytym pedałem

Tak mnie poruszył twój wywód, że ja pierdole. Mogę patrzeć nawet na poćwiartowanego człowieka i mnie to nie ruszy, elo.

Jeszcze raz powtórzę: wypierdalaj do słownika, bo jesteś tępą cipą z iq 60, która nie umie prostego zdania bez żadnego błędu napisać.

Co do avatara, to obraziłeś wyznawców FSM, a z tego co kojarzę, to obraza na tle religijnym jest w Polsce karalna.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

KURWA !! Oszalec mozna, jak mozna byc takim skurwysynem !?!??! Zabil bym takiego szmaciarza jeszcze bym to swietowal !! Odciac takim debila lapy !! :< Boze jak tak mozna ? Osobiscie kocham zwierzeta ale ludzie juz mnie tak obrzydzaja ze chyba zmienie sie w Hitlera -_-

Opublikowano

Tak mnie poruszył twój wywód, że ja pierdole. Mogę patrzeć nawet na poćwiartowanego człowieka i mnie to nie ruszy, elo.

Jeszcze raz powtórzę: wypierdalaj do słownika, bo jesteś tępą cipą z iq 60, która nie umie prostego zdania bez żadnego błędu napisać.

Co do avatara, to obraziłeś wyznawców FSM, a z tego co kojarzę, to obraza na tle religijnym jest w Polsce karalna.

Wole nie umieć pisać niż być takim pedałem jak ty a z religią mi tu wypierdalaj i spamujesz pedale a widok martwego człowieka też mnie nie rusza tylko zwierzeta

I napisz mi słowa które źle napisałem z posta na górze skoro jestem niby cipą z iq 60

Opublikowano

za takie celowe znęcanie się nad zwięrzetami powinny być o wiele surowsze kary, niektórych debilów by to odstraszyło.

Opublikowano

Betches, please.. -_- To temat do rozmowy a nie do kłótni dwóch mądrych .... Ja do was nic nie mam ,ale tak to możecie w piaskownicy ;))

P.s

Report

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...