Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oceniacie mój flow? :P

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawijka na edytowanym tekscie słonia, inny bit, jedna zwrotka, bo chciałem przećwiczyć i dać do oceny mój flow. Moja pierwsza nawijka [którą gdzie kolwiek udostępniłem].

http://w956.wrzuta.p...moje_male_testy

Proszę o oceny.

@down - dzięki za ocenę, ale mi nie chodzi o to, że każdy idiota chcę być raperem, ale o mój styl nawijki.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

0/10

W dzisiejszych czasach każdy gimbus chce być raperem.

@up

o jakim ty stylu mówisz

głos masz świeżo po mutacji , dorośnij najpierw

nie idzie tego ocenić

white pride world wide

Opublikowano

Popracuj nad wymowa napisz jakis powazny tekst i wtedy daj znac.

W dzisiejszych czasach każdy gimbus chce być raperem.

Taki jestes kurwa kozak? Dawaj jak rapujesz hejcie, do komentowania kazdy 1, ty pewnie sluchasz Peji i chodzi taki kozaczek po dzielni i bujaka SLU a tak naprawde jestes zwyklym leszczem.

gallery01843468.png
Opublikowano

To jest pierwsza nawijka jaka kiedy kolwiek była nagrana przez mnie, teraz nagrałem drugą, z własnym tekstem, ale najpierw czekam na ocenę innych osób i dopiero wam dam :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano
Taki jestes kurwa kozak? Dawaj jak rapujesz hejcie, do komentowania kazdy 1, ty pewnie sluchasz Peji i chodzi taki kozaczek po dzielni i bujaka SLU a tak naprawde jestes zwyklym leszczem.

Już bulwers... Jak widzę takie wypowiedzi to mam ochotę wyjebać ich autorowi.

@topic

0/10

Opublikowano

0/10 totalna lipa

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Dzięki za szczere wypowiedzi,

http://w956.wrzuta.p..._-_moje_miejsce

To jest z moim tekstem, ale muszę nagrać jeszcze raz bo źle mikrofon był ustawiony.

[W końcu muszę znaleźć jakiś bit, bez reklam xP]

Opublikowano

Dzięki za szczere wypowiedzi,

http://w956.wrzuta.p..._-_moje_miejsce

To jest z moim tekstem, ale muszę nagrać jeszcze raz bo źle mikrofon był ustawiony.

[W końcu muszę znaleźć jakiś bit, bez reklam xP]

Masz slaba dykcje, niewyraźnie mowisz i praktycznie kazde slowo akcentujesz niepotrzebnie. Do tego, prawie pomiedzy kazdym slowem robisz odstepy(no moze nie pomiedzy kazdym, ale czesto ;x) 1 sekundowe, pocwicz nad tym flow i zarapuj plynnie, bez takich przerw. Rapuj przy tym bicie i tekscie, aż w koncu dobrze wejdziesz w bicik i wtedy wrzuc

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Całkiem, całkiem. Ale rapuj do bitu, bo przeciągnięcia brzmią chujowo. Tekst nawet może być, jeśli sam pisałeś to propsy

:)

6/10

:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@up, jeżeli pierwsza nawijka - tekst nie mój, ta druga tak.

@upx2 - postaram się poprawić, ale muszę wymyślić jakiś dobry tekst, bo w innych muszę robić odstępy aby pasowały do bitu.

Opublikowano

Czy chcesz powiedzieć, że jeśli ktoś nie jest raperem to nie może oceniać ?

Jakieś takie wymuszone. Nie, nie będziesz raperem. 2/10

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Niezbyt mi się podoba, jedno słowo głośno ,drugie nie , głos trochę nie pasuje.Poćwicz, -2/10

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...