Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brother in Arms jak nazywają się dwie pierwsze części? A stalker to chyba survival horror.

Stalker nie wejdzie.

Opublikowano

Polecam zainwestować w procek/ram/płyte g / grafe

To jest temat w którym on się pyta o gry a nie o to co wymienić, ja prdl.

TOP: spróbuj starą ale fajną nadłuższą podróż albo THE MUMMY

Fajne gry

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Brother in Arms jak nazywają się dwie pierwsze części? A stalker to chyba survival horror.

Stalker nie wejdzie.

Pierwsza część to Road to Hill 30, a druga to Earned In Blood

Stalker to nie survival horror tylko połączenie RPG i FPS'a, choć jest tam kilka "strasznych" momentów.

A Stalker na takim sprzęcie na minimalnych detalach na pewno ci pójdzie, tylko co do tej karty graficznej mam wątpliwości czy podoła, mi kiedyś na podobnym sprzęcie z trochę lepszą kartą graficzną spokojnie działało na średnich detalach.

Opublikowano

Na www.systemrequirementslab.com (nie iskujcie tej strony to nie żadne forum) piszę że brother in arms 1 nie wejdzie bo mam za słabą kartę ale na niskich detalach powinno pójść. A earned in blood tak samo. Podawać dalej.

Opublikowano

Nfs underground2, most wanted, carbon, pro street? Jakaś z tych?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Hidden and Dangerous 2 może być ale to taktyczne a ja wolę takie w których rambo można zrobić. A co do nfs to nie wiem bo za wyścigami nie przepadam. A co do stalker to są gry tego typu też z elementami rpg? Bo w stalkerze to ja zawału bym dostał.

Czy polecacie deus ex invisible war? Chodzi mi o pełną swobodę jak np w gothic 2 że możemy robić wszystko co chcemy a nie misje po kolei.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...