Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

123  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy serwer si? podoba?

• Tak
      7
    • Nie
      12
    • Nie mam zdania
      3
  2. 2. Czy doda? modyfikacje do gry?

• Tak
      14
    • Nie
      3
    • Oboj?tne
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngpoNland - najlepszy polski serwer MyLittlePony!Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: n.mycraft.pl:25995

de2zjo.gifTyp Serwera: 4Fun

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Tak

de2zjo.gifSloty: n/d (czytaj info dodatkowe!)

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

poNland Mod - czyli specjalna modyfikacja serwera!

Nie mamy zbytnio pluginów, a wszystko jest idealnie przemyślane!

1337425578-U363900.png

Administratorzy główni: Otlet & Simonelloza

1337425590-U363900.png

Jest to pierwszy i zarazem najlepszy polski serwer o tematyce MyLittlePony : Friendship is Magic!

Zapraszamy na serwer nie tylko osoby lubiące tą bajkę, ale także tych, którzy chcą po prostu się pobawić!

Ile mamy slotów? Zależy ile potrzeba! Mamy maszynę dedykowaną (16GB), więc nie widzę problemów, by zmniejszyć lub ewentualnie zwiiększyć ilość slotów!

By wejść na serwer wymagamy PREMIUM!

Nie - serwer nigdy nie będzie dla No-Premium!

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Ale widzisz, nie każdy non premium to troll.

Czy premium > non premium? Uwierz, nie.

Są serwery, na których admini mają premium a okazuje się, że mają 12/13 lat, bo mamusia synkowi dała stówkę na minecrafta.

76561198055299373.png
Opublikowano

Dla mnie no-premium są gorsi i tyle.

Według mnie Premium > No-Premium! Powód:

• Nie jesteśmy złodziejami
  • 80% graczy to nie trolle (w przypadku NoPremium - 20% to normalni ludzie)
  • Jestem związany umową prawną i nie zamierzam dla paru dzieciaków stracić pieniądze
  • Nie widziałem jeszcze dobrego serwera No-Premium (a Premium to 90% są świetne)
  • Premium to premium. My jesteśmy lepsi
  • Nie i koniec tematu

Opublikowano

Ci co grają, wiedzą czemu jest PREMIUM.

Ndludzie? Nie, ale wolę robić Premium (mentalność)

Opublikowano

Ludzie, ten człek po prostu nie może ustawić NoPremium ;D

ponland.png

Widzimy na liście serwerów, ów poNland.

A, że funsite'y nie otwierają serwów dla "Trolli" to nie nasz problem.

A jeżeli uważasz się za lepszego ode mnie, bo wydębiłeś od mamy stówke, zapraszam do mnie.

To, że nie mam twojego Premium, to nie znaczy, że jestem gorszy. Tyle na ten temat.

76561198055299373.png
Opublikowano

Otlet, skoro patrzysz na ludzi przez pryzmat tego, ile mają pieniędzy, to nie powinieneś w ogóle się odzywać. Ja gram na No-Premium i nie uważam, żebym był w jakimkolwiek stopniu gorszy od ciebie, ani nie uważam się za trolla, jak zwykliście pisać. Szczeniaki, które mają za dużo kasy są gorsze - wierz mi. I na pewno nadają się bardziej na trolli. Jako dorosły człowiek wiem i rozumiem, na co wydaję kasę. I na pewno nie będzie to jakaś gierka, która, jak każda inna, kiedyś wylądowałaby w "biurze rzeczy nieużywanych".

A co do serwera - pewnie świetnie sobie radzi, skoro tyle refreshy.

troopek || 94Livebox || AdamsRX

Opublikowano

Niby czemu uważasz że non-premium sa gorsi,nie,nie są gorsi,w grupie premium także znajdują się trole,ale pomyśl,że są ludzie dorośli bez premium,czy powiedzlałbyś takiemu że jest troll? ja osobiście nie mam premium,i nie zamierzam mieć tylko po to żeby móc mieś jakiś śmieszny skin i wejść na 1% serwerów.

A za twoje słowa,nawet gdybym miał premium,to bym nie wbił bo za taką administracje to ja dziękuje

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

No-Premium nie ujmuję, że są gorsi, ale że nie wpuszczanie ich jest najlepszym sposobem na ochronę przed Trollami. Powód? Zbanuję Premium na nick - nie mam dalej problemów z nim.

Zbanuję dziecko z no-premium - wbije jeszcze raz, potem na IPban, zmieni IP.

Na Premium nie ma tak łatwo i dlatego nie chcę Złodziei, bo tego nikt nie może zaprzeczyć, że No-Premiowcy nie są złodziejami.

Nie stać? Nie graj!

Mnie nie stać na WoWa, więc nie gram z niego.

Mnie nie stać na Porsche, posiadam Mercedesa lub w ogóle nie mam auta.

Nie chodzi, że są gorsi, ale ja nie lubię złodziejstwa i nie zamierzam go tolerować

Opublikowano

Zgromadziliśmy dzięki naszym graczom świetny fundusz i kupujemy za te pieniądze (z VIPów) nową maszynę!

Opublikowano

omg żal mi tego serwera to że macie premium nie znaczy że możecie se robić jaja z no-premium wcale nie jestescie lepsi i 70% ludzi z premium to maxymalnie 10 latki i same trolle nie pomyślałeś że ktos może nie mieć na takie zachcianki a by to chętnie wzioł grałem na takim typie serwera był dla no-premium było bardzo fajnie dopuki jakiś gościu z przemium nie wszedł i nie zaczoł pisać trotorotorotrorotorotoorotrtrorlotrtrtrlorltrotrl nie wszystkie premium są lepsze [Zrozum To!]

Opublikowano

Na początek naucz się poprawnej polszczyzny.

PREMIUM to jedna z najlepszych sposobów ochrony przed trollingiem - czemu? Bo po zbanowaniu, troll ze zmienionym IP i nickiem nie wbije.

ZROZUMCIE TO KU***.

Nie, że No-Prem to Trolle, ale na NoPrem łatwo się trolluje!

P.S.

Średnia wiekowa Brony's (fanów MLP) wacha się w granicach 17-35, zaś na serwerze 13-30

Opublikowano

Serwer Zmiania IP, Maszynę, TeamSpeak3, więc serwer chwilowo zawiesza działalność!

Opublikowano

Zamykam na prośbę autora.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...