Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gre warto kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z V nie będzie problemu? Co ty człowieku gadasz. GTA V jest na tym samym silniku co IV(Rage). Z niego można wyjebać modele takie jak z rl, ale jest jedna wada. Jest źle zoptymalizowany (pod konsolami idealnie działa, aczkolwiek zdarzają się spadki do 20FPS) i to widać. Dla przykładu ja nie mogłem ukończyć GTA IV, bo na low mi ścianała na maxa ta gra, choć z innymi nie mam najmniejszego problemu.

Opublikowano

fifa 13 :) Na originie jest Pre-oder czy jakos tak ;x

Opublikowano

@UP

Wyczytałeś o speedrunie ukończonym przez koreańca czy chinola? Jeśli grasz normalnie to z 15-20h zejdzie ci przejście tej gry, a jeżeli startujesz na poziomie Inferno to przygotuj się na o wiele dłuższy czas gry. Średni gracz w 40-60H przejdzie ci to.

Opublikowano

@UP

Wyczytałeś o speedrunie ukończonym przez koreańca czy chinola? Jeśli grasz normalnie to z 15-20h zejdzie ci przejście tej gry, a jeżeli startujesz na poziomie Inferno to przygotuj się na o wiele dłuższy czas gry. Średni gracz w 40-60H przejdzie ci to.

Średni gracz rockalone2k

Nowicjusz
Opublikowano

spierdalajcie z tym diablo

tak sie tym jaracie a to zwykly rpg

@top

Heroes of might and magic 3

Opublikowano

tą nową Red Orchestre

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Zobaczcie to to chyba najbardziej dochodowy serwis internetowy jaki był na allegro!!

http://allegro.pl/dochodowy-sklep-z-kluczami-do-gier-mega-okazja-i2371109471.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...