Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T-28

eloss99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo . Kur czemu on cały czas pudłuje tym działem 85mm niedosc ze ma celnosc 0,42? Dobrze celuje , nawet na auto nie trafia.

Opublikowano

Nie strzelaj w znaczek nad czolgiem tylko przyceluj i popatrz czy masz na widoku cel. nie strzelaj na auto bo to strata ammo

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

A ja polecam się przenieść do tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/636073-inne-dyskusja-o-wszystkich-czogach-gry/

:)

ale 57mm ma o wiele lepszą celność i dmg nie złe;)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Ja tam miałem z 85mm i grało mi się wyśmienicie - wszystko przebija. Pewnie załogę masz słabą, albo wybierasz złe punkty na wrogim czołgu (największe szanse na trafienie ma strzał w górną część kadłuba). Na auto nie opłaca się całkowicie celować, ponieważ komputer mierzy idealnie w czołg, a gdy ten jest w ruchu to wszystko trafia za nim.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

I-auto jest nie użyteczne

II-nie narzekaj na celność o ile nie masz załogi na minimum 75-80%

III-Strzelasz w ruchu i czekasz aż do końca ci się celownik z ogniskuję?

Opublikowano

Czasem czekam, teraz już lepiej bo załoga ma po 80% ale i tak tym nie gram bo już mam kw-1. nom przebija wszystko co racja

Opublikowano

To nie CS ludzie.. Zazwyczaj pociski w grach lecą jakiś czas (czy 700m/s czy 1000 nie ważne). Spróbuj przewidzieć przeciwnika i strzel w jego kierunku. Sprawdzaj odległość i prędkość poruszania się.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Trzeba również dodać, że pociski HE lecą o wiele dłużej niż te tradycyjne AP. Zwykle aby trafić jadącego wroga trzeba strzelić 1-2 długości czołgu przed nim (oczywiście zależy to od odległości i szybkości, ponieważ w takiego T-50-2 trzeba strzelać czasem 5 długości przed nim...)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

wiecie co? Po co kombinować. Mi po paruset bitwach samo weszło w nawyk branie poprawek. Wam też się uda nauczyć robić to automatycznie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...