Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS U 2 problem na Windows 7 64-bit

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zna ktoś może rozwiązanie problemu wiecznych loadingów w NFS Underground 2 na Windows 7. Innym podobno wywala gre na tym systemie a ja mam taki problem , że czasami gdy ładuje się gra to cały czas pisze loading i nic może tak być wieki. Zainstalowałem najnowszego patcha ale to nic nie dało ):

Opublikowano

Mozesz napisac co zrobiles jak ustawiles tryb zgodnosci itd.

Opublikowano

Ok udało mi się to naprawić przeinstalowywując grę. ALe następny problem jaki miałem to taki , że gra nie obsługuje rozdzielczości większej niż 1024 to znaczy , że nie działa na panoramicznych ekranach. Naprawilem to Universal Wide Screen Patcherem. Wszytsko jest niby dobrze ale jest taki problem , że po chwilowej rozgrywce u góry ekranu i w lewej części ekranu robią się takie cienkie pasy. Pojawiaja sie po chwilki gry i widać , że są one z otoczenia gry bo mają takie ciemne kolory itd. Da się to jakoś naprawic ?

Edit:

Tutaj film z takimi paskami jak ja mam tylko na tym filmie paski są tylko z jednej strony.

NIE CHODZI O TE CZARNE PASY TYLKO O TEN MAŁY PASEK Z LEWEJ STRONY "OKNA" GRY

http://www.youtube.com/watch?v=KGbr7x0U99M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...