Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Youtube - subskrybcje

ZeTrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tutaj znowu Zetu i mam kolejny problem , co do tamtego tematu nagrody porozdawane . Teraz next problem, mianowicie ....

Mam konto na youtube i dziś miałem znowu nakręcać, bo miałem dosyć sporą przerwe :x

Więc tak nie tak dawno ok tydzień temu coś nakręciłem w ustawieniach wtedy miałem 600 subskrybcji

Dzis patrze a tutaj 497 !!!! . ( to nie wina przerwy . Bo przez tą przerwe tylko wzrastały suby ) No i nie wiem co się dzieję ... Jak tak będą mi uciekały to za 2 tyg będzie 0 . PROSZE o pomoc ... Oczywiście Lajk za odpowiedz i 5* do profilu - Jak zawsze pozdrawiam !!

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Kolego naucz się czytać, ostatni filmik wstawiłem z 4 mies temu . I suby przychodziły co 24h 5 sub więcej

zetrax.jpg

Opublikowano

Wyborów ludzi nie można przewidywać na podstawie statystyki. To, że dziś masz 9999 subów i codziennie przychodzi Ci 9 nie znaczy, że jutro nie możesz mieć 0.

Opublikowano

O i teraz mam 487 i co tak nagle w kilka H 10 sub mniej? Jutro pewnie 300 będzie... porażka na maxa!!!

Nie chodzi tu o to kolega mi wczoraj suba dal a teraz go nie ma ( suba) i mówił że nie kasował subskrybcji !!

Wiem o co Chodzi ...byłem partnerem youtube i nie dodawałem filmów i 10 subów na 2h :D

zetrax.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...