Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włączając minecrafta 1.2.5 i przejściu na save 1.1 większość moich budowli anuluję się

Hunter 491

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Mam problem mianowicie. Włączając minecrafta 1.2.5 i przejściu na save 1.1 większość moich budowli anuluję się. W dodatku budowle są rozbudowane tylko do pewnego stopnia nie wiem czy to samo się dzieję na innych wersjach minecrafta, ale i tak bardzo mi to przeszkadza.

Pamiętajmy że w minecrafcie 1.2.5 dodano nowe rodzaje desek i dżungli

Bardzo by mi to pomogło w zróżnicowaniu budowli. Polecą plusy!

Opublikowano

Tak to jest z saveami. Bardzo dużo savów ze starszych wersji nie działa na najowszej 1.2.5

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

hmm... Ten save jest dla mnie bardzo ważny naprawdę nie ma możliwości żeby coś... zrobić :(

Chciałem go rozpowszechnić w internecie ale... bez całego save ani rusz. Odbudowanie save 1.2.5 odpada za dużo już zrobiłem na 1.1?

Nie istnieję może jakiś program? Który by mi to uruchomił. A czy przynajmniej działało by to na 1.2? lub 1.3?

A i jeszcze jedno dlaczego na 1.1 działało mi do pewnego momentu .A potem coś się zwaliło bo przecież część budowli mam.

A oto dlaczego histeryzuję a to tylko kawałek mojego wielkiego świata:

To jest mój save na 1.1 niestety nie mogę pokazać 2 obrazka z 1.2.5 ale tam

nie tych wszystkich budynków.

Przepraszam ale gdzie jest spoiler?

1.1

post-640392-0-56372400-1337951772_thumb.png

post-640392-0-56372400-1337951772_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...