Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Take Smieszne Cos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to bylo cos takiego w slonczeną noc itp take np biały muzyn i tego szukam niemoge znalezc to bylo cos takego troche pamietam na kamieniu siedziała mloda babcia take tam dam 5*

moj kumpel to ma na komorce take przeciwienstwa np biały muzyn ciepły mruz niemoge znalezc

a i potrzebne mi take cos do przemuwien bo robie filmik i chce sobie take dac ze jest taka muzyka i ta muzyka(background audio) dobra do przemiuwienia np co tam muwio taka fajna piosenka

sry za orty

jak ktos odpowie prosze o zamkniecie

Opublikowano
W słonecznym cieniu na miękkim kamieniu siedziała młoda staruszka i nic nie mówiąc rzekła: jestem bezdzietna i mam trzech synów, każdy z nich ma port a w porcie lódź. Pierwszy ma jedna lódź, drugi ma pół lodzi a trzeci nie ma wcale. Łodzią tego trzeciego popłynęli na bezludna wyspę zamieszkałą przez białych murzynów. Tam weszłam na gruszę, zerwałam pietruszkę i pojawił sie właściciel tego banana twierdząc, że to jego wierzba. To wszystko zapisane jest w pamiętniku mojej nieżyjącej siostry która umarła miesiąc przed porodem trzymając w reku kwadratowe kółeczko.

Hip-Hop nie umarł.