Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ilosc fpsow.

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Jak myslicie czy oplaca mi sie sciagac WoT'a? Ile bede mial fpsow? Dodam, ze ustawienia zmienie na minimalne,rozdzielczosc itp tez.Wot tweakera rowniez uzyje.

Intel pentium 4 2.66ghz oc 2.9ghz

2x 512mb ram

Radeon 9550 128mb taktowanie rdzenia 519mhz,taktowanie pamieci 243mhz

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

do wota jest potrzebna tylko mocna grafika, sadze ze twoja nie pociągnie nawet i na małych :D

a koszt dobrej grafiki gdzie można grac na najwyższych to 400zl, (300 grafika, 100 zasilacz)

Opublikowano

Kolego demostenes.Pytalem sie ile bede bede mial srednio fpsow a nie ile kosztuje grafika abym mogl pograc w WoT'a.Ale dzieki za te informacje :) Napewno sie przydadza.korosor wiem ze pojdzie ale jestem ciekaw czy bedzie dalo sie w miare grac.

Opublikowano

A jednostki cieniowania? A no i tak musisz wyłączyć cienie :P Polecam pobrać program WOT Tweaker.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Tak,tak cienie oczywiscie off.To jak? Napisze mi ktos ile bede mial tak na oko fpsow?

Opublikowano

Kurczę martwi mnie twoja grafika.. i ilość RAM-u

Jakiego systemu używasz ?? Jak Windows XP to jesteś w lepszej sytuacji.

-=-

I uważam, że będziesz miał krytyczną ilość FPS-ów

Pozdrawiam! ;D

x

Opublikowano

Ram w porzo tylko grafika.... ale sądzę że jeżeli okroisz go z wszystkiego to na 25-35 fps będzie szło... trudno też powiedzieć bo czasami parametr parametrowi nie równy. A, i jeżeli powyłączasz wszystko to nie spodziewaj się genialnej grafiki. Ja bym spróbował.

Opublikowano

Nie dbam o grafike.Moga byc nawet widoczne piksele.Uzywam windows xp.Jak bede mial stale 20fpsow to bede zadowolony.

Opublikowano

Wiesz jest jeden sposób aby sprawdzić....pobierz, obrzezaj z całej grafiki i odpal. Ewentualnie słyszałem o programie wspomagającym (a raczej jeszcze bardziej obniżającym) grafikę w wot. Sądzę że ktoś na forum na pewno zna jego nazwę...

Opublikowano

do wota jest potrzebna tylko mocna grafika, sadze ze twoja nie pociągnie nawet i na małych :D

a koszt dobrej grafiki gdzie można grac na najwyższych to 400zl, (300 grafika, 100 zasilacz)

Nie zgodzę się potrzebny jest ogólnie cały pc dobry...

Procek - do większej ilości fps i płynniejszej gry czyli bez dobrego procka nie grasz:)

Grafika - też do fps i płynnej gry, ale też do wymagań (High, medium, low)

Zasilacz - więcej prądu dostarczanego do pc = lepsze osiągi :)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

podłącz kabel wysokiego napięcia do kompa.... będzie miał takiego boosta że sens życia ci obliczy... xD

Opublikowano

jakieś 5 do 10 fps-ów , Ale nikt tego się nie dowie do puki sam mie sprawdzisz , o ile uda się uruchomić tę grę .

Ja na full wymaganiach i reozdzielczości 1920 x 1080 mam spokojnie 60 fps , jak jest zadyma i sporo szczegułów zwłaszcza woda to spada do 45 . Moja karta to gtx 560 , procek to i7 4,5 ghz , 8 gb ramu ,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobralem,zainstalowalem,uruchomilem i zmienilem ustawienia na low,zresetowalem i jak chce odpalic teraz to klikam 2x, odpala sie launcher, klikam play ,ujawnia sie to okienko o nazwie WoT Client (cale biale jest) i sie wylacza ;/ Sciagam dodatek service pack 3 moze bedzie jakas roznica.

bandicam201205260957215.jpg

Edit1. Zainstalowalem sp 3,reinstalnolem wota na inny dysk i smiga :D 14-17fps, na otwartej przestrzeni jak siedze sobie w krzakach i obserwuje to tak z 11.Czasami nawet zdaze wejsc na bitwe przed tym odliczeniem.Wot tweaker i game booster naprawde potrafia zwiekszyc plynnosc kazdej gry.Temat do zamknecia.

Opublikowano

jeszcze jeden programik może pomóc advance system care4 (morze jest już nowszy). Niestety płatny.....

ekhę, ekhę poszukaj na YT może trafisz yyyyyyymmmm.... wiesz co przecież :rolleyes: Niestety to forum tego nie popiera więc wole ni mówić po imieniu.

Opublikowano

Mam ten program i on nie jest platny :P W 5 min wiesz co znalazlem xD

Opublikowano

Wybaczcie za brak zainteresowania sie tematem ale mialem problemy z internetem.2x up gra dlugo ladowala? Wbijam na bitwe i mam jeszcze 10-20sekund do rozpoczecia ;] Wot tweaker i game booster czynia rzeczy nie mozliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...