Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inicjatywa]Wybieramy serwer dla MPC.

Sh4ke

Wybór Serwera  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy odpowiada wam EliteSro serwer 1?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

;o Pomysl fajny. Czasy Esro 1 wspomina sie najlepiej.

O prosze i nawet widze , ze nazwa gildi DeluXe sie przyjela , szkoda tylko, ze troche ''ukradliscie'' nazwe , no ale dobra ;p

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

A teraz przypadkiem wszystkie serwery elite nie są z cap-em 110?

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Jak dla mnie takie coś jest po prostu bez sensu.Już nie potrafie zliczyć ile było takich pomysłow żeby zebrać się na jednym serwerze.Kiedyś było o wiele lepiej, bo nie było tak dużej ilości serwerów, było bodajże tylko zszc i elitesro.Już nie macie co się łudzić, że uda wam się przywrócić stary klimat esro.

Opublikowano

z tego co widze większości odpowiada elitesro 1, albo zaczynamy grać albo będziemy mogli wybierać ten serwer przez kolejny miesiąc

Opublikowano

Nie

Z Cap110 są Elite4 i chyba Elite3 ale nie jestem pewien.

Na Elite1/2 wbijałem wczoraj normalnie i Cap100.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Najlepsze czasy były, jak się grało na zszc albo starej wersji Lyssy ( teraz też ujdzie, ale to nie to samo ).

Całą przyjemność z gry popsuło botownie 24/7 :x

Odnośnie zebrania się na Elajt 1, dla mnie cool ;>

Opublikowano

Czy autor tego tematu, może napisać czy takowe zgromadzenie na jakimś serwerze powstało? Najpierw było pisane, że na EliteSro1? 2? Potem, że wybieracie całkiem inny serwer. Przyznam, że też bym zagrała w jakimś party w, którym będą znajdować się prawdziwi ludzie, a nie boty :P

mylove.gif

Opublikowano

Ja Gram Na EliteSro_1, tylko nie moge sie zalogowac, bo pisze ciagle ze jest Check;( Bo Niby 1,2,3,5 i 6 serwer lacza w 1 wielki :D. Tylko Teraz nie wiem czy tylko ja mam taki problem czy inni tez ;) Ale Jak Co To Moge Grac Na EliteSro_1 :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

"Grało" własnie "grało" :) Brak Ludzi, Teamu :) Nikt by nie przyszedł i znowu serv by padł:)

@TOPIC

Jeżeli byście grali na PlaySro to piszcie:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

PlaySRO Zeus jak najbardziej, każdy będzie od 0 zaczynał więc będzie dużo pt i lepszy klimacik moim zdaniem :)

Dla mnie spoko, ale i tak dopiero czas w Sierpniu będę miał, więc raczej w pt sobie nie pogram ^_^

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...