Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inicjatywa]Wybieramy serwer dla MPC.

Sh4ke

Wybór Serwera  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy odpowiada wam EliteSro serwer 1?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie wpadł mi do głowy pomysł , chyba wszyscy pamiętają czasy elitesro

:) Ile ludzi grało , noce na ts itp. Można to przecież wszystko powtórzyć . Moim zdaniem to bardzo proste . Wybierzmy ( wspólnie serwer ) , na którym będziemy grali , serwer ts to już pół biedy . Najlepiej , żeby serwer był w miarę nowy . Zaczniemy gierkę na ts :) Miło by było znów zacząć grę , jak kiedyś . Piszcie poniżej wasze propozycje tego pomysłu , może macie jakieś inne pomysły napiszcie również czekam na was :) Nikomu nie każe z nami grać , ale wiadomo lepiej w grupie się gra. Najlepiej żeby serwer nie był typu 1 dzień max lvl i suny. Free silki - najlepiej bez , ale jak już to 300 , a nie 1m.

Wybrany serwer :

Elite Sro nr 1

Cap: 100

Server exp rates =15x

Server sp rates =15x

Server item drop rates =15x

Server gold drop rates =25x

Server Ts

adres ts'a : 91.228.198.115 kanal vip 1 pw misiek

Opublikowano

Raty x50/x100 max

No Free Silks

Items from IM za golda

Cap 120 (lub 90-100)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Galactix jak ja cię dawno nie widziałem ^^ Jestem za to są kryteria. Ciężko kurde znaleźć taki serwer . Szukam i szukam .

Opublikowano

a moze :

Harpagan Server Rates:

Exp Rate: x15

Party Exp Rate: x20

Drop Rate: x10

Gold Drop Rate: x5

Alchemy : x2

Race: CH and EU

Level Cap: 100

Skill Cap: 100

JOB prices: x30

JOB profit: x2 :D

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

A czy mi się zdaje czy takich pomysłów w ostatnim czasie nie było już co najmniej kilka?

Przecież podobno te wszystkie servery PL miały właśnie zbierać ludzi z MPC czyż nie? Mieli tam grać Polacy czyż nie? I co nic z tego nie wypaliło, chyba tylko Lifesro miało więcej niż 200 osób Online, a reszta to były kompletnie martwe servery na których grały tylko osoby które się znają z innych serverów i które naiwnie wierzyły w to że może powstać jakiś polski projekt który przciągnie tłumy.

Po co co tydzień te same tematy, już nigdy nie wrócą czasy SWSRO,ZSZC, czy Elitesro gdyż serverów jest po prostu za dużo.

Jeżeli juz to może spróbujcie na Goodtimes Cap 80. Osobiście tam nie gram ale podobno już jest tam sporo Polaków.

Opublikowano

A może Elite SRO ??

Chyba jeszcze stoją te serwery.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ostatnio na forum pojawiło się kilka tematów o organizowaniu pt na Elitesro tylko wszystkie padły nim się zebrały wszystkie osoby

Opublikowano

Własnie to musi być server z małymi ratami i stabilny,a takie właśnie jest elite sro.

Zapraszam wszystkich. Wbijajcie na ts'a podanego w pierwszym poście.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO DOBRY POMYSL !:D

Jak dla mnie EliteSro pasuje ;) Tylko mam pytanie zaczynamy grac od zera tak ?

Stary dobry kooik :)

Opublikowano

Zdecydowanie, ts jest, chęci są. Wystarczy tylko wbić, rzucajcie swoje nicki od razu i nie róbcie własnych gildii.

Nick: Diamo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi też 1 pasuje - chodź wolałbym 2 bo mam tam Avatar xD

@Sh4ke

Odezwij się do mnie na GG jutro rano (albo jak będziesz miał chwilkę).

GG: 12767553 ale chyba i tak masz mój numer :P

Opublikowano

Gracie już ? :P

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Elite Sro 2 panowie. Mam tam dwie postaci, jedną do farmingu jakby ktoś chciał. Zastanówcie się nad tym:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...