Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Karta Graf.

Gość Pexiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to witam, ostanio mam przykry problem. Mianowicie mam problemy z niektórymi grami i odtwarzaniem youtbe, w sensie że w grach wywala black screena i coś tam o sterowniku ekranu, że przestał działać (tylko w przypadu Battlefielda 3, i Snipera V2.) a youtube ogólnie się filmiki tną jakoś i zmieniają kolor (problem ustępuje gdy dam filmik na full detale).

No i tu jest moje pytanie: Czym to może być spowodowane? Ddodam, iś problem zaistnial gdy instalowałem Batka 3 i mi pierwszy raz w życiu wywaliło problem z sterownikami ekranu i kazało zaktualizować. Po resecie tak sięwszystko rypać zaczęło.

Czekam na odp.

PS. Zmiana sterów nie pomaga, chyba, że podacie mi jakieś najstabilniejsze.

Karta graf to: GeForce 460 SE (jakośtak, teraz nie pamiętam)

Opublikowano

@up

Sterowniki już zmieniałem, nic nie dało. Aktualizowałem na nowsze. Chyba potrzebuję starszej stabilniejszej wersji.

@ref.

Opublikowano

Jak wywala problem ze sterownikiem w win7 to albo jest to albo pregrzewanie sie grafiki przez co ustawia sobie ona nizsze taktowania pamieci i procesora albo poprostu juz grafika pada i trzeba szykowac pieniadze na nowa, no chyba ze chcesz naprawic za 100zl i potem miec bardzo czesto powtarzajacy sie ten sam problem.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Kurcze no. Karta nowiutka, jeszcze na gwarancji. Sprawdzę z przegrzewaniem, może faktycznie wentylator nie chwyta karty graficznej.

Dodam tylko, że przy włączaniu jakichś gier komputer głośno buczy.

Jest może jakiś support Nvidi by się z nimi jakoś skontaktować ? Najlepiej emailem.

Opublikowano

Coś może zdziałam.

Tymczasem

@ref.

Opublikowano

A nie podkręcałeś jej ?? Może coś zmieniłeś i teraz się tak dzieje albo jakiś pseudo spec ci tak zrobił i ci działało przez jakiś czas, a teraz się sypie.

Opublikowano

Raczej nic nie robiłem. Zaczęło się tak dziać kiedy zainstalowałem batka 3 i wywaliło błąd o sterach to najnowsze zainstalowałem.

Za tydzień poszperam coś z ojcem, i zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...