Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czas kamer BS'a na kamer modzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja najmniej ustawiłem 0,4 ale można pewnie 0.1albo mniej ale wtedy serwer nie nadąży i po wbiciu np 45sr serwer będzie o ileś wbić do tyłu i ci to zmieni i mod zatrzyma to na innych sr np 12 myśląc ze to te 45 :)

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Ja najmniej ustawiłem 0,4 ale można pewnie 0.1albo mniej ale wtedy serwer nie nadąży i po wbiciu np 45sr serwer będzie o ileś wbić do tyłu i ci to zmieni i mod zatrzyma to na innych sr np 12 myśląc ze to te 45 :)

No niestety gdy ustawiałem czas na 0.1 to nie nadążył bot . : ( Czas 0.4 zmieni mi bony na takie jakie chce?
Opublikowano

Zalezy od serwa, na jednym szybko reaguje a na innym wolniej. Minimalny czas jaki możesz ustawić to taki jaki jest czas miedzy puszczeniem zmieniacza na itemek a zmiana bonów.

@EDIT: bo mod nie czeka aż bony się zmienią, on tylko widzi jakie są i co ile zmieniać. Jak by widział kiedy się zmienią i potem od razu jechał z następnymi to by był bot idealny.

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Ja ustawiam 0.4 i Działa normalnie niczego nie zmienia dalej zostawia sr 45 ustaw na 0.4 i bedzie działać bez zarzutów . Mozesz dać like ;]

g6mwt5eyvwzy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...