Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwiadowca

Keitha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zaczynam grać zwiadowcą, ale nie wiem jak najlepiej rozkładać cechy.

Wiem jedynie że dużo trzeba dawać w zręczność.

Jakie cechy są jeszcze ważne/bardzo ważne dla zwiadowcy.

PS. Pierwszy raz gram zwiadowcą więc prosze o pomoc.

Z góry dziękuje.

ukmrF.png

Opublikowano

Tak jak up dawaj jak najwięcej w zręczność.Średnio w wytrymałość.I troche mniej w szczęście

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Pierw na początku utrzymaj szczescie 10-15%, potem od 22-27 lvl-u utrzymaj szczescie z 15-20% wiecej nie .Jesli chodzi o karczme, jesli siedzisz co dzien to min 4-5 dni awaturnosci poswiec na GOLD jesli chcesz byc PRO, 2-3 na EXP ,jezeli dowiesz sie ze w weekend bedzie bonus na GOLD to wal w dni roboczy tylko EXP nic golda bo i tak spokojnie to w weekend odrobisz.Jest jeszcze 1 sposob na gold przydaje sie tylko do 27-30lvl otóż poszukuj na sali chwal osob o wyruzniajacym duzym sie lvl-u to oznacza ze jest on/ona słaby/słaba albo wogole nie ma EG wtedy napewno zarobisz sporo kaski na nim (pewnie max).A statusy to na jelepiej walic

Siłe i Inteligencje utrzymuj na tym samym poziomie, do 25 lvl powinieneś/powinnaś miec z 170-200 S/I

Zręczność wal jak najwiecej polecam styl ulepszania (mój) +5 Zreczność +2 Wytrzymałość +1 Szczęscie

Wytrzymałosć jak widac podane @up ale tez mozna walić więcej to jest moj styl ulepszania statów

Szczęście @up na niskim lvl utrzymuj przy 15-20% przy 30+ juz trzymaj 20-30%

A oto mój zwiadowca http://nizard.wrzuta...ksz/05eLx4xhLTX oto SS

Opublikowano

ja pakowałem po równo na początku w zręczność i witalność potem na 40 poziomie w szczęście i na 70 poziomie siłe i magie.

Siłe i Magie ulepszaj z resztek kasy tak samo szczęście.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam teraz 145 poziom, skonczone 9 lochow, 4000 zreczności, 2300 wytrzymałości, 1900 szczęścia i mam przy tym jakies 28 na krytyka.

Na arenie też spoko :P

Opublikowano

Na początku dodawaj 2 zręczność możesz też 3 jeżeli masz dużo hajsu a 1/2 w hp przy wyższym lvlu dodawaj też w szczęście oraz inta i siłę i będzie ok. a z eq zależy jak masz staty rozrzucone musisz dobierać żeby mieć w miarę hp i ataku. lepiej czasami więcej ataku mieć a mniej hp ponieważ zwiadowca ma dużo uników i daje Ci to przewagę w walce (1kk hp to tak jak u woja 2,5kk hp) pozdro

29wr21h.png

Opublikowano

Zwiadowca jak każdy ma swoje atuty które trzeba rozwijać.

Potrzebny jest dobry atak, bo bez niego ani rusz. HP również potrzebne bardzo. No i szczęście by walić krytyki i unikać.

Po drodze idź czasem w siłe i inteligencję, zależy do czego będziesz używał postaci. Do lochów, dobieraj sam do ludzi tak samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...