Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona vs Real Madryt

Chaud

Barca vs Real  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za kim jeste? ?

• FC Barcelona
      18
    • Real Madryt
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Barca :)

PS.

Tak sie bawi RM :D

taniec.gif

@adix112

Gówno prawda.

Ja będą Warszawiakiem nie wyobrażam sobie na meczu derbowym z Polonią brak bluzgów z jednej i drugiej strony :O

Bluzgów no właśnie, a nie śmiesznego pajacowania w stylu "real pluje barca zlizuje" na Polskim stadionie normalny kibol nawet taki 13 letni by cie wyśmiał i do młyna to by nie wpuścili z takim tekstami.

PS.

Do nienawiści...do tej drużyny...tak wychowano, wychowano nas...i bez powodu...i bez przyczyny...śpiewamy dziś na cały świat...a Legia kurwa..Legia, Legia kurwa,Legia Warszawa starą kurwą jest...a Legia kurwa..Legia, Legia kurwa,Legia Warszawa starą kurwą jest

OKS&BKS

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jedno serce, jedno bicie real madryt ponad życie!

Tam gdzie barca wode pije tam real nogi myje!

Real pluje Barca Zlizuje!

Hala Madrid!

Yo!

Real madrid club football 1902! 4ever !!!!!!! ( rmcf1902 :P )

Taki z Ciebie kibic, a daje ręke ujebać, że nigdy na ich masz nie byłeś.

@topic

Barca

Opublikowano

Szczerze jeśli miałbym wybierać głos oddałbym na Izolator Boguchwała lecz waham się bo lubie jeszcze LZS Czaniec Porąbka Wielkie i Ekolog-Mataśka-Szewczyk Wojsławice ciężki wybór

A TAK PRO PO:

560320_301433386602621_253728338039793_652630_1375802843_n.jpg

Taki z ciebie zajebisty kibic że swój "ukochany klub" z małej piszesz

to był jeden bład w nazwie, każdemu może się to zdażyć

I ten i ten klub lubię ;)

Ew. można dodać do ankiety ManU :D

wiem Ci że to jest dla kibica np. realu albo dla kibica barcy gorsze niż

np. dla kibica realu wolał barce.

a i do wszystkich na górze!

Ja nie mam "problemu " do innych którzy lubią barce, po prostu w realu gra Jeden wdłg. mnie jeden z najlepszych

bramkarzy Iker Casillas, gdyby on nie byłby w tym klubie prawdopodobnie byłbym obojętny

ja mam klika zasad

"NIE sezonowcą "

i " NIE ludzią lubiący oby dwa kluby! "

"Hala madrid! "

Możecie mnie bluzgać mi i tak to powiewa a wy dostaniecie warna :)

Opublikowano

Ani Barca, ani Real to są drużyny które kupują najlepszych zawodników, ponieważ nie mają dobry szkółek piłkarski(młodzież).

Opublikowano

Ani Barca, ani Real to są drużyny które kupują najlepszych zawodników, ponieważ nie mają dobry szkółek piłkarski(młodzież).

@@HAHAHAHAHAHA ,dobre i śmieszne ;)

Zgaduję że super szkółkę ma Lech Poznań (sygnatura&avek)

Wychowankowie Barcelony : Messi,Iniesta,Xavi,Thiago,Pedro,Puyol,Fabregas

Wychowankowie Realu : Casillas , Sergio Ramos (chyba ) to wszystko.

@@Każdy oprócz Thiago i Pedro są mistrzami świata ;)

Opublikowano

Barca ale do Realu nic nie mam dobrze grał w tym sezonie i zwycięstwo mu się należało :) Pozdro dla sezonowców ( "Jeszcze wczoraj Visca el Barca a dzisiaj Hala Madryt" )

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Real Madrid. Ale i tak zawsze i wszędzie Chelsea <3.

I proszę nie pisać że na meczu nie był ktoś , bo ja np byłem na wielu meczach Chelsea, na Realu raz. Ale byłem.

Opublikowano

Oczywiście że Real

Ale do bracy nic nie mam

poza tym że za bardzo symulują

hahahah, co za debil D:D:D. Powiedzial ten, który nie obejrzal ani jednego meczu w tym sezonie barcy :D.

@@HAHAHAHAHAHA ,dobre i śmieszne ;)

Zgaduję że super szkółkę ma Lech Poznań (sygnatura&avek)

Wychowankowie Barcelony : Messi,Iniesta,Xavi,Thiago,Pedro,Puyol,Fabregas

Wychowankowie Realu : Casillas , Sergio Ramos (chyba ) to wszystko.

@@Każdy oprócz Thiago i Pedro są mistrzami świata ;)

u realu CAJEHON HAHAHA. U barcy zapomniales jeszcze o picque, tello, cuenca, valdes. Barca grała czasem 10 wychowankami na boisku pacany, to jedyny taki zespol w czolowce :)

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Mają szkółkę ale lipnych zwiadowców i np nie potrafią tak jak Klopp wyhaczyć Kagawy za kilkaset tys ojro z 2 ligi japonskiej i potem taki Kagawa jest wart kilkanascie razy tyle ;) Takich przykładów jest wiele np też Hummels, niby taki cienki ze Bayern go nie chcial a teraz prosze etatowy obronca reprezentajci Niemiec

To nie zmienia faktu że tak czy siak najlepiej kibicować swoim lokalnym drużynom - uwierzcie jest wtedy wiecej radości

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Mają szkółkę ale lipnych zwiadowców i np nie potrafią tak jak Klopp wyhaczyć Kagawy za kilkaset tys ojro z 2 ligi japonskiej i potem taki Kagawa jest wart kilkanascie razy tyle ;) Takich przykładów jest wiele np też Hummels, niby taki cienki ze Bayern go nie chcial a teraz prosze etatowy obronca reprezentajci Niemiec

To nie zmienia faktu że tak czy siak najlepiej kibicować swoim lokalnym drużynom - uwierzcie jest wtedy wiecej radości

Nawet jesli twoj lokalny klub jest w 5 lidze i przegrywa mecz 4:3 wygrywając 3:0? jaka tu radosc :|. Jedynie fajne hejty lecą na sędziego i nawet na wlasna druzyne ;D. "ten sedzia biega szybciej tylem niz nasi normalnie"

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...