Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co jest JJJokerem ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Wie ktoś czemu Jajayjoker nie dodaje nowych filmików. Pamiętam , że nie dawno oglądałem film w którym się ktoś wypowiadał , że wszytskie filmy w któreych napisane jest , że umarł to fake. Tylko już nie pamiętam czyj to był film.

To co z nim jest ?

Opublikowano

Po prostu on chce odpocząć od youtuba , od widzów , może ma aktualnie dużo spraw na głowie...

1338015184-U67463.png

Pomogłem? możesz dać + lub wejść na www.pustamiska.pl i uratować życie psom i kotą

Moje TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/327521-tutpolaczenie-z-baza-navicat

mca.png

Opublikowano

Nie dziwię się, że nie wchodzi na swój kanał, dużo dzieci go zamęcza o odcinki, co go drażni. Nikt nie umarł -.-. To skkf na kwadratowej masakrze zaczęli tak mówić z żartów, a nie na serio. Podsumowując, nikt nie umarł, po prostu mały urlopik. :>

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Każdy ma swoje życie. JJayJoker nie jest jakimś robotem , żeby codziennie dawał filmiki. Każdemu należy się odpoczynek. On nie jest No-Live jak prawie wszyscy z was , tylko potrafi się oderwać od komputera i wyjść ze znajomymi. Nikt nie umarł , po prostu to są zwykłe plotki.

Opublikowano

Zapytaj się go na PW ;]

I właśnie przez taki spam JJay nie wchodzi na konto. Po co masz wysyłać mu PW , jeśli nawet nie wchodzi na YouTube ? Bezsens i dodatkowo zniechęcisz go do robienia letsplay ...

Opublikowano

Każdy ma swoje życie. JJayJoker nie jest jakimś robotem , żeby codziennie dawał filmiki. Każdemu należy się odpoczynek. On nie jest No-Live jak prawie wszyscy z was , tylko potrafi się oderwać od komputera i wyjść ze znajomymi. Nikt nie umarł , po prostu to są zwykłe plotki.

Nie jest No-live ?? A te ponad 35h tygodniowo na grach na Steam'ie to się samo z siebie nie więzło. Dajcie mu spokój bo jego czas na yt już się skończył a konta nie usunie czy coś w tym stylu bo z partnerstwa dostaje kasę i to pewnie całkiem nie małą.

do6qfp.jpg

Opublikowano

Nie jest No-live ?? A te ponad 35h tygodniowo na grach na Steam'ie to się samo z siebie nie więzło.

On potrafi wyjść , czy się zabawić. Najlepszym dowodem są jego wyjazdy na konwenty etc.

Opublikowano

LoL! Ogarnijcie się trochę , jego życie to nie tylko komp.Wziął sobie urlop nie możecie tego zrozumieć?

Siedział cały czas na kompie wy nie mielibyście dość? Żyje i przestańcie głupoty gadać.

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano

On nie jest No-Live Na kompie

Jest cos takiego na swiecie jak rodzina WIesz co to ??

JJay Zyje chce odpaczac

Bo chyba nie.

eJwrttDLzcxLLU4tKtNLLeUyNTUwMORyyy_NS3EuSkwr4fIFSiaDWcGleUWZxalcRqamcAwAgUkS2A~~.png

35672.jpg30264.png

32563.png1294477714-U1.png

43591minecraft_logo.png

Opublikowano

zacznie się tu spam = eot, JJay ma urlop, o którym nie musiał was powiadamiać, koniec, kropka.

nie chcę tu widzieć żadnych flame.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

co wy kurwa żyjecie tylko z komputerow ? ludzie mają własne życie : np: rodzinia,praca,ETC ITD ITP! A wiec odpierdolcie sie od ludzi i zacznijcie żyć sprobój takiego trybu życia dorosłego człowieka a zobaczysz jak to jest trudne ja teraz mam : Szkoła,Praktyki,Treningi,Komputer jak widzicie komputer jest ostatni bo teraz nie mam czasu na pierdoły wczesniej siedziałem 17h dziennie albo coś teraz to mnie tak nie kręci i nie mam na to czasu mam praktyki od 09:00 do 17:00 i musze przebywać w temeratuże -1 do nawet -30 stopni a na dwoże +27/32 stopnie ŻACZNIJ ŻYĆ ŻYCIEM A NIE KOMPUTEREM !

Sry za orto ale nie che mi sie pisać dodam tylko że mam 15 lat (prawie 16)

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Ktoś napisał że zarabia ~5,5 tys na miesiąc.

Chyba Cię coś pojebało chlopaczku, masz 4 widzów na yt i się wypowiadasz.

Mogę wam powiedzieć że mniej więcej ze 100 wyśietlen 1 osoba kliknie w reklamę przy 500 widzach wyśietlenia się mniej więcej 100 na filmie czyli 1 klik.

Jjay ma wyświetlen 100000 na filmie więc ma ok 100 kliknięć za 1 kliknięcie dostaje się ~0,9zł.

Takich filmów może wrzuci 2, reszta to jego marne let's play po 25tys.

Więc możecie sobie policzyć ile zarabia w przyblizeniu.

UWAGA! WSZYSTKIE DANE SĄ OPISANE Z WŁASNYCH INFORMACJI, NIE OPISUJĘ POLITYKI SPÓŁKI GOOGLE.PL I NIE UJAWNIAM SUMY KTÓRĄ ZARABIAM ZA POMOCĄ PROGRAMU PARTNERSKIEGO!

Ktoś napisał że zarabia ~5,5 tys na miesiąc.

Chyba Cię coś pojebało chlopaczku, masz 4 widzów na yt i się wypowiadasz.

Mogę wam powiedzieć że mniej więcej ze 100 wyśietlen 1 osoba kliknie w reklamę przy 500 widzach wyśietlenia się mniej więcej 100 na filmie czyli 1 klik.

Jjay ma wyświetlen 100000 na filmie więc ma ok 100 kliknięć za 1 kliknięcie dostaje się ~0,9zł.

Takich filmów może wrzuci 2, reszta to jego marne let's play po 25tys.

Więc możecie sobie policzyć ile zarabia w przyblizeniu.

UWAGA! WSZYSTKIE DANE SĄ OPISANE Z WŁASNYCH INFORMACJI, NIE OPISUJĘ POLITYKI SPÓŁKI GOOGLE.PL I NIE UJAWNIAM SUMY KTÓRĄ ZARABIAM ZA POMOCĄ PROGRAMU PARTNERSKIEGO!

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Tak, JJay zarabia na was.

A po 2, jeśli chciałby odpocząć powiadomiłby.

Na Steam jest pawie codziennie.

Więc nie walcie głupot, że ''JJay chce odpocząć...''

Chciałby? - Napisałby, a tak ma was w d....

Opublikowano

Po prostu koniec jego czasu. Wiadomo że tylko zarabia kasę na was i ma was za przeproszeniem w dupie...Jeśli byłoby inaczej to by chociaż zrobił jakiegoś vloga, albo chociaż napisał informację na kanale że chcę odpocząć a jak ziomki u góry pisali jest codziennie na steamie więc ma was w dupie. Pozatym wkurza mnie to że ci wszyscy jego widzowie którzy tu się wypowiadają go bronią jak pisałem wcześniej jest prawie zawsze na steamie , i po prostu ma was w dupie bo nie chce mu się już kręcić nowych filmików. Konto pewnie zostawi bo będzie mu przychodził sos co miesiąc...Zaxet ty jesteś nwm... jakimś Bogiem skoro wiesz ile ludzi klika w reklamy na jego filmach? To tyle na ten temat ode mnie. Koniec jego sławy na youtube, koniec jego czasu. Trzymajcie się cześć ;)

Opublikowano

takie z was (niektorych) dzieci jj a taraz go wyzywacie itp :) moze faktycznie mial ta goraczke.

skonczyla sie nie wiem np znalazl sobie dziewczyne i tyle ? myslicie ze miec dziewczyne to tak latwo ? powiem wam nie :)

Nudy ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...