Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła - zakaz wyjscia poza teren.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, ja razem z moimi kumplami chodzimy zapalic poza teren szkoly (gimnazjum). I któregos dnia złapał nas nauczyciel (bo jest taka fajna miescówka do palenia) i cos pierdolil. Niby w tym jebanym kodeksie jest 'nie mozna samowolnie opuszczac terenu szkoly'. I czy jakos da rade to obejsc? Tzn. jak mnie nauczyciel złapie to co mam mówic? Podawac swoje nazwisko i klase i wychowawczynie? Zawsze mowilem ze jestem zwolniony i tak dalej.

76561198006476025.png

Opublikowano

Jak chcesz obejść kodeks? Powiedz że skończyłeś już lekcję, albo że nie chodzisz do tej szkoły. Gorzej będzie jak trafisz na tego nauczyciela : d

Opublikowano

W kodeksie? Lol. Chyba w regulaminie szkoły. Mogli sobie tak napisac, a wy raczej powinniście tego przestrzegać :D Wiadomo, próbować obejść możecie.

#don't care

Opublikowano

Moja rada :

• Jestem zwolniony
  • Źle się dzisiaj czułem rano i nie poszedłem do szkoły ale teraz już lepiej
  • Skończyłem już lekcje

Takie wymówki .

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

jezeli w kodeksie jest ze nie wolno ci w czasie zajec opuszczac szkoly to gowno zrobisz masz w niej siedziec

jak cie przylapia to bedziesz mial przejebane

Opublikowano

I dobrze, że was przyłapał, może się wreszcie oduczycie tego wstrętnego nałogu...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Nie ma to jak palenie już za Gimbusa good lak w życiu chłopcze, popełniłeś największy błąd w swoim życiu.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

I dobrze, że was przyłapał, może się wreszcie oduczycie tego wstrętnego nałogu...

Uwierz, że takie łapanki nie dają aż takich efektów. To już zależy od siły woli, jaką posiadamy. Ja mam tak, że dziś potrafię wypalić ramę, a przez kolejny rok nie zapalę, bo nie czuję potrzeby.

Co do tematu, to nawet nie próbuj się wykłócać, tylko przyznaj rację, bo nie ma sensu, bardziej sobie szkodzić.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie wolno wychodzić poza teren szkoły ponieważ od chwili wejścia na teren szkoły nauczyciele są odpowiedzialni za was tzn. gdybyście wyszli i se kopcili a jacyś ziomy by podeszli i was "sprali" i powiedzmy leżeliście se na 'glebie" to można wytoczyć proces . Dlatego też nauczyciele nie mogą wypuszczać dzieci np. 15 minut przed dzwonkiem . Ogólnie jarajcie se w kiblu , lub wcale . Ja polecam to drugie bo zatruwacie siebie i osoby w pobliżu , tracicie sporo siły i 2 latek by wam wpierdzielił .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Hehe, nie ma to jak hejty. Pale od 4 lat (aktualnie 16). Ja ogólnie musze postawic na swoim :D

* Czy nauczyciel moze mi cos zrobic po szkole? Musze mu podac swoje imie nazwisko klase etc?

* Czy jezeli kamera pada na furtke od wyjscia to moga mi cos zarzucic?

* Czy złapie mnie nauczyciel (nie widzial ze pale) to moga mi cos zrobic?

* Czy jezeli wyczuja odemnie fajki (nauczyciele) to moga mi cos zrobic i co?

76561198006476025.png

Opublikowano

U nas w kibli sprawdzają, a jeżeli ktoś już nie może wytrzymać to idzie na przerwie poza teran szkoły, pali i wraca, zazwyczaj woźna się wydziera ale i tak jej nie słuchają.

Co do tematu, najlepiej powiedzieć że się już skończyło lekcjie i tyle

@Up

* Czy nauczyciel moze mi cos zrobic po szkole? Musze mu podac swoje imie nazwisko klase etc?

1.Po szkole nic nie zrobi.

2.a ja wiem

3.Wpisać uwage lub ujemne pkt.

4.Zadzwonić do rodziców i wpisać uwagę lub ujemne pkt

Opublikowano

Nie wolno wychodzić poza teren szkoły ponieważ od chwili wejścia na teren szkoły nauczyciele są odpowiedzialni za was tzn. gdybyście wyszli i se kopcili a jacyś ziomy by podeszli i was "sprali" i powiedzmy leżeliście se na 'glebie" to można wytoczyć proces . Dlatego też nauczyciele nie mogą wypuszczać dzieci np. 15 minut przed dzwonkiem . Ogólnie jarajcie se w kiblu , lub wcale . Ja polecam to drugie bo zatruwacie siebie i osoby w pobliżu , tracicie sporo siły i 2 latek by wam wpierdzielił .

Nie ma to jak palenie już za Gimbusa good lak w życiu chłopcze, popełniłeś największy błąd w swoim życiu.

Po co usiłujecie go umoralniać? Wie co robi, jaki jest tego efekt itd. Terapie, które pozwalają wyjść z nałogów trwają kupę czasu. Dwa posty na forum, mogą tyle, że nałogowy palacz to przeczyta, i wydmucha.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

* Czy nauczyciel moze mi cos zrobic po szkole? Musze mu podac swoje imie nazwisko klase

po lekcjach nie masz obowiazku z nim rozmawiac

nic nie moze ci zrobic

Opublikowano

U nas nie ma takiego czegos jak 'uwaga' tzn. jest ale nikt nie nosi zeszytu z uwagami :D

Ujemnych Pkt nie ma, jedynie zachowanie naganne ofc. uwaga.

76561198006476025.png

Opublikowano

chwdp jp pierdolic zasady

zasady sa dla frajerow

fajki sa dla koksow

Kolejne dziecko JP .... Co wy macie do tej policji ????

Zasady są dla frajerów ? To mówisz że ludzie to frajerzy ? Każdy się trzyma jakiejś zasady więc nie wyzywaj ludzkości .

Fajki są dla koksów ???? Powiedz mi czy Hardkorowy Koksu pali ? On fajka ani alkoholu by nie dotknął i z niego można brać przykład bo osiągnął więcej niż ty dzieciaku JP .

A do palacza 4 letniego :

Owszem może bo jeżeli zobaczy że coś przeskrobałeś to postawi ci naganne

To ty masz kamery w szkole ? To chyba jakaś porządna :D

Niby za co miałby cie złapać jak nie widział że paliłeś

Nie , bo nie złapali cie na gorącym uczynku

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Ostatnio mialem spinke z nauczycielem bo:

Szedlem z kolega do szkoly (z boiska) i kumplowi ktos fakera pokazal, to on tez pokazal dla jaj ;p

Przysral sie do niego nauczyciel Wf'u 'co ty pokazujesz', jak masz na imie i nazwisko, a ja powiedzialem dla zwały 'Ty debilu nie podawaj swoich prawdziwych danych' i pompa. Pyta sie mnie 'jak masz na imie, z ktorej klasy jestes, wychowawcyni' mowie nie pamietam, z klasy 3y (nie ma takiej), wychowawczyni? kto to wogóle jest?' i on mnie ciagnie do pedagoga, mowie nigdzie nie ide, niech pan mnie nie ciagnie bo nie ma pan takiego prawa, momentalnie burak na ryju nie wie co zrobic. I jeszze do mnie mowi 'i teraz z zycia bedziesz mial jesien sredniowiecza' a ja GROZISZ MI? i poszedlem w chuj ;d

Zrobia mi cos za to ?...

76561198006476025.png

Opublikowano

Kolejne dziecko JP .... Co wy macie do tej policji ????

Zasady są dla frajerów ? To mówisz że ludzie to frajerzy ? Każdy się trzyma jakiejś zasady więc nie wyzywaj ludzkości .

Fajki są dla koksów ???? Powiedz mi czy Hardkorowy Koksu pali ? On fajka ani alkoholu by nie dotknął i z niego można brać przykład bo osiągnął więcej niż ty dzieciaku JP .

A do palacza 4 letniego :

To ty masz kamery w szkole ? To chyba jakaś porządna :D

Ironia kolego, ironia

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Pierdol ich i rób co robisz dalej. Przykład:

Przyjechałem na rowerze do szkoły(nie wjeżdżając na teren za bramką czyli szkoły) a tu kurwa jakiś belfer wyskakuje, że idzie do dyrektora, jak nie pójdę z nim. Pierdolę to i jadę dalej po bułki do piekarni ^^. Cały dzień i jakoś dyro nie miał czasu podejść

To ty masz kamery w szkole ? To chyba jakaś porządna

1. Nie może cię nawet tknąć palcem. Po szkole jest normalną, prywatną osobą.

:)

@Daxter nie pierdol mu głupot

2. Jest nagrane, że wychodzisz z terenu szkoły = niezbity dowód

@Daxter W pełnej gimbów JP szkole nie trudno o jakiś kłopot. Każde normalne gimn. na poziomie ma kamery. Ostatnio przed szkołą jakiś gimbus jebnął drugiemu gimbusowi z buta w ryj, a potem dobił go ręką (z gipsem), i poszkodowany do szpitala pojechał..

3. Nie może ci nic zrobić

4. Tak. Wezmą cię na pogadankę do siebie.

@Daxter: Nie pierdol mu głupot.

Opublikowano

Przejebane jest to ze mielismy 5 miejsc do palenia z czego

* w 1 kamera

* w 2 nauczyciel wiecznie stoi

* w 3 nauczyciel (boisko)

* w 1 mozna palic ale nauczyciel czesto stoi

* w 1 to lajt mozna palic tylko moze ktos wyjsc i ciezko wyjsc bo poza terenem

Ogólnie to pale co przerwe i nie mam wiekszych klopotów z tym :D

Czesto mnie to wkurwia ze jakis nauczyciel idzie i sie do mnie spróje ze wyszedlem.

#edit

Szedlem z kolega do szkoly (z boiska) i kumplowi ktos fakera pokazal, to on tez pokazal dla jaj ;p

Przysral sie do niego nauczyciel Wf'u 'co ty pokazujesz', jak masz na imie i nazwisko, a ja powiedzialem dla zwały 'Ty debilu nie podawaj swoich prawdziwych danych' i pompa. Pyta sie mnie 'jak masz na imie, z ktorej klasy jestes, wychowawcyni' mowie nie pamietam, z klasy 3y (nie ma takiej), wychowawczyni? kto to wogóle jest?' i on mnie ciagnie do pedagoga, mowie nigdzie nie ide, niech pan mnie nie ciagnie bo nie ma pan takiego prawa, momentalnie burak na ryju nie wie co zrobic. I jeszze do mnie mowi 'i teraz z zycia bedziesz mial jesien sredniowiecza' a ja GROZISZ MI? i poszedlem w chuj ;d

Zrobia mi cos za to ?...

ponawiam

+

Ja typowo nie jestem JP ale lubie czasem przyszpanowac jak kazdy chyba. Nie szpanuje fajkami bo to mój nałóg juz, a zaczeło sie od trudnych spraw w domu.

* Czy nauczyciel/dyrektor ma prawo uderzyc mnie w głowe za palenie? I gdzie to zgłosic.

* Czy nauczycielka moze po tobie jechac? typu 'umyj sie', 'smierdzisz', 'jestes tumanem'. Gdzie to zgłosic / nie do dyrektora.

* Czy jezeli odpale fajke po szkole za terenem szkoly i nauczyciel kaze mi zgasic fajke to musze czy nie?

* Czy nauczyciel/dyrektor ma prawo mnie przeszukac i zabrac mi fajki?

* Czy jezeli znajda u mnie fajki to zgłosza to gdzies?

76561198006476025.png

Opublikowano

Wpierdolą ci nagane, za pol roku/rok druga i nie zdajesz do nastepnej klasy. Poza tym palenie jest... no kurwa brak slow. Nie wiem jakim cudem 70% ludu z LO u mnie wychodzi zajarac za szkole, to jest popierdolone i nie wiem co ich do tego ciagnie. Nawet osoby, po których bym sie tego nie spodziewał. W każdym badź razie wcale nie ejst to fajnie i nie robi z ciebie "koksa", hejtuje wszystkich palaczy

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

nic nie możesz, podczas lekcji nie możesz wychodzić poza teren szkoły, bo nauczyciele za ciebie odpowiadają. miałem to w gimanzjum, teraz w LO nikt nie robi problemów.

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

Wpierdolona nagane to juz mam ale nie za fajki i juz raz nie przeszedlem do nast. klasy. U mnie 20% szkoly jedynie wychodzi zapalic. Wiem, fajki nie robia ze mnie 'koksa' ale to juz nałóg jest. Beda lajki tylko juz limit mi zszedl :D

Przejebane jest to ze mielismy 5 miejsc do palenia z czego

* w 1 kamera

* w 2 nauczyciel wiecznie stoi

* w 3 nauczyciel (boisko)

* w 1 mozna palic ale nauczyciel czesto stoi

* w 1 to lajt mozna palic tylko moze ktos wyjsc i ciezko wyjsc bo poza terenem

Ogólnie to pale co przerwe i nie mam wiekszych klopotów z tym

:D

Czesto mnie to wkurwia ze jakis nauczyciel idzie i sie do mnie spróje ze wyszedlem.

#edit

Zrobia mi cos za to ?...

Ja typowo nie jestem JP ale lubie czasem przyszpanowac jak kazdy chyba. Nie szpanuje fajkami bo to mój nałóg juz, a zaczeło sie od trudnych spraw w domu.

* Czy nauczyciel/dyrektor ma prawo uderzyc mnie w głowe za palenie? I gdzie to zgłosic.

* Czy nauczycielka moze po tobie jechac? typu 'umyj sie', 'smierdzisz', 'jestes tumanem'. Gdzie to zgłosic / nie do dyrektora.

* Czy jezeli odpale fajke po szkole za terenem szkoly i nauczyciel kaze mi zgasic fajke to musze czy nie?

* Czy nauczyciel/dyrektor ma prawo mnie przeszukac i zabrac mi fajki?

* Czy jezeli znajda u mnie fajki to zgłosza to gdzies?

76561198006476025.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...