Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vegas]Dedyk, Rpg, Surv, FB, VL-Virtual Life[24/7]

cysiuuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i zapraszam na Serwer Vegas/Avalon. Stworzony przez Accordio, ale został przekazany mnie, ponieważ kolega musiał wyjechać i nie zbyt ma czas aby zajmować się nim. Serwer był tylko VL Virtual-Life, czyli bardźo dobrze rozwinięta Economia w grze, zarabiamy sprzedając, warpy kosztują i nie są wpisywane komendą tylko poprzez naciśnięcie prawym przyciskiem myszy na tabliczke. Aby dorobić się wiekszej działki trzeba się napracować. Coś tam jest jeszcze poustawiane ale nie otrzymałem większych informacji, kiedy będe wiedział napewno sie z wami nimi podziele na serwerze.

Ja stworzyłem z niego 4 światy, czyli na każdym panuja inne zasady. (Survival, RPG, FB, VL) przenosimy się do nich poprzez wpisanie komendy /goto (nazwa) czyli np: /goto Survival

INFO:

IP:46.29.23.162:26075

SLOT: 15 (Wiem że mało, ale nie posiadam środków, aby zwiększyć. Lecz zapewniam że będzie więcej)

STATUS: Wiecznie online, serwer dedykowany na długo opłacony.

WL: Off

Administracja

HeadAdmin: Cysiu

GameAdmin: Mlody

GameMaster: (Miejsca wolne)

GameMaster[RPG]: (Miejsca wolne)

GameMaster[Surv]: (Miejsca wolne)

Rangi, hmmm jest ich sporo, ale mam ważniejszą informacje dla tych którzy ładują sms-y aby Dostać Vip czy Elite, u mnie oczywiście możesz kupić, ale możesz też zdobyć!!! Za zebranie waluty w grze jaką jest Money.. Koszt znajdziesz na serwerze

:)

Pluginy są podstawowe prawie jak na każdym serwer czyli np WG, WE, czy AM. Posiadam również dobre zabezpieczenie przed posiadaczami X-ray (Nie ma mowy, aby coś znalezli).

Miasto jest już rozbudowane, sporo nawet pare miast. Ale czeka go większa rozbudowa, rozbudowa RPG (Mowa o zamkach). Zmiana mapy???? Ha!! Nie ma mowy!! Na tym serwerze, nie czeka cię utrata domku przez restart mapy, sam pare razy jako gracz tego doświadczyłem i wiem że utrata domku boli, nie chodzi mi o to że trzeba budować od nowa, przecież w końcu Minecraft na tym polega, lecz szkoda trudu, wypocin i serca ktorego sie włożyło w niego.

A propo mapki RPG:

Jako Vip możesz wybrać sobie miejsce na domek na całej mapie, chcesz mieszkać nad jeziorem, mieć widok na zachód słońca? W oddali od graczy? Ok nie ma sprawy, przyjdę i dam ci Cuboida!!

Jako Elite możesz założyc własną wioskę lub Zamek swojej Guild!!! + To co ma Vip!

Planuje również Elite+ dzięki któremu zwykła wioska to nic. Napiszesz do mnie a ja przydziele ci wielki Cuboid, gdzie rozbudujesz Zamek w zamku wioske z działkami, mało?? Bedziesz mógł pobierać podatki od graczy!!!!

Serdecznie zapraszam i życzę miłej gry

Forum zostanie utworzone lada dzień, gdzie będziecie mogli składać podania i dowiedzieć wiele wiele więcej

Kontakt HA: 2720766

Opublikowano

Dubel:

http://www.mpcforum.pl/topic/632252-avalonno-premiumdedykowanynowlvl-virtual-live/page__fromsearch__1

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...