Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko dorobić się fortuny

ronnie10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie chciałbym się Was doradzić jak najlepiej zbudować postać na poszczególne metody zarobku oraz czy owe metody są opłacalne, oczywiście z pomocą bota ^^ :

Przedstawię kilka metod zarobku, które zamierzam wykonać:

1. Ubijać "Metiny Bitwy"

2. Ubijać "Metiny Zazdry"

3. Fishbot

4. Dropić w Imha

5. Dropić Medale Konne

6. Ubijać Besty (łucznik,specjalista)

Krótki opis posczególnych pkt.:

-Od 1 do 3 to wszystko wiem co robić, jak zbudować postać itp.

-Co do pkt. 4 i 5 to mam pytanie jaką profesję wybrać, jak rozdawać pkt., jaki lvl powinien być odpowiedni do dropu, eq postaci to +5/+6 , i jaka powinna być broń, do tych metod zarabiania chciałbym spać spokojnie, aby postać dawała sobie rady na bocie

-Co do Bestów to: jaka profesja, jaki lvl, jaka broń, w co pkt dawać, aby szybko ubić przy tym zużywać mało potek

Jeszcze na koniec, w jakim miejscu na pustynii jest najlepszy spot do dropa (woreczków,jajeczek), oczywiście exp z buta z słabym eq ^^

Jeśli z wyżej wymienionych metod zarobku jest nie opłacalna, to napiszcie mi o tym.

Wielkie dzięki za pomoc

Opublikowano

Tylko moim, zdaniem jak używamy fishbota to tak że ryzykujemy ;) bo można łatwo zostać przyłapanym przez GM'a i banik ;]

Opublikowano

tak jak Marcid, zrób oddzielne konto i email, ponieważ na jednym masz prawie 90%, że w odpowiednim czasie mogą Cię zbanować.

Gość DeObLocK
Opublikowano

Co do fishbot'a to się nie zgodzę. Wiele razy zostawiałem fish bota na noc na głównej postaci i ani razu nie zostałem złapany.

Opublikowano

Medale: sura wp. Imha: sura wp. Wszystko w ostrze, potem 1 strach i sam wybierasz potwory które chcesz bić. Chyba, że masz dobre eq +7/8/9 to mentala i full spota na 20lv na małpach. Tylko silne na m1.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...