Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi w crossfire

myshot4you000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co do lagow w cf-ie. Choc mam ping skaczący w granicach 60-70 to i tak tnie mi sie gra. Karta graficzna 1024 mb 3.5gb ram procek 3.2 . Nie dawno jeszcze mialem windows xp i ladnie chodzilo , wczoraj zainstalowalem windows 7 hp i poza cf-em nic innego nie mam na kompie. No jeszcze google chrome . Nie wiem co jest powodem tych lagow i jak to naprawic. Prosilbym o pomoc. Moze jakies ustawienia. Niestety nie mam pojecia.a no i 64-bit.

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Gość patrykkos
Opublikowano

Pozamykaj wszystkie zbędne programy. Spróbuj użyć Gamebooster'a

:D może coś Ci to da B)

A jakiego masz neta ?

Opublikowano

czy wazne jakiego mam neta skoro 5 dni temu normalnie chodzil cf a teraz lagi ;) poa zainstalowaniu windowsa 7 hp. sprobuje z tym gameboosterem .

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Opublikowano

Gamebooster nie pomogl, dalej lagi;/ usunalem folder temp i tez nic nie pomoglo. wrrr! ;///

Pozamykaj wszystkie zbędne programy. Spróbuj użyć Gamebooster'a

:D może coś Ci to da B)

A jakiego masz neta ?

"pozamykaj zbedne programy" wszystko mam zamkniete, tak jak juz napisalem to mam na kompie tylko cf-a i google chrome. No i teraz gameboostera. A co jest powodem lagow to nie mam bladego pojecia.

Opublikowano

No i zrobilem wszystkie Twoje propozycje i dalej lipa.. Caly komputer ładnie smiga, przeglądarki i wgl. Tylko CF mi sie tnie jak cholera. 16/16 full pokoj to juz wgl grac sie nie da ;/ a nie dawno na xp jeszcze ladnie mi wszystko chodzilo.. Moze cos jeszcze zaproponujesz.. Gdzies czytalem zeby ustawienia graficzne wziasc na minimalne czy cos ale na siodemce nie wiem gdzie to znalesc ^^ ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...