Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. chodzi o to że boce se glaviera, skille mam ustawione i odznaczone "use normal attack" a bot... Podczas botowania raz walnie ze skilla raz normal attack. Chodzi mi o to zeby nie używał normal attacku tylko skilli. oczywiście dam 5*

@ aa... i jeszcze jest taki problem że podbije ubije moba i czeka pare sec zanim się żuci na następnego.

Problem wygląda tak, że po ubiciu moba stoi nad nim i zaznacza kolejnego, którego nie leje i dopiero po jakimś czasie zaznacza następnego, którego już bije

Opublikowano
Mam problem. chodzi o to że boce se glaviera, skille mam ustawione i odznaczone "use normal attack" a bot... Podczas botowania raz walnie ze skilla raz normal attack. Chodzi mi o to zeby nie używał normal attacku tylko skilli. oczywiście dam 5*

@ aa... i jeszcze jest taki problem że podbije ubije moba i czeka pare sec zanim się żuci na następnego.

Problem wygląda tak, że po ubiciu moba stoi nad nim i zaznacza kolejnego, którego nie leje i dopiero po jakimś czasie zaznacza następnego, którego już bije

Myśle że komp ci muli ;-D

@DOWN

to jest w takim razie słabe połączenie z internetem

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Też mialem taki problem ale sie uporałem z tym . Nacisnij zeby jeszcze raz spot sie zaznaczyl i daj start bot . Po chwili kliknij refresh all magic czy cos takiego pod czarami jest to i norlanie ci boci i norlanie chodzi i szybko expi po calym spocie :)))

Pomogłem? Daj + :)