Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubisz szkołę?

Lubisz szkołę?  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz szko???

• Nie
      74
    • Tak
      36

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lubię ! i idę ją chyba za raz spalić !

Ty akurat powinieneś chodzić, szczególnie na Polski ;)

Lubić szkołę to jest pojęcie względne ;) Uczyć się trzeba, to nie podlega dyskusji, no ale wiecie, ktoś rowy kopać musi, nie? :P

Ja ogólnie to miło wspominam czas spędzony w szkole. Masa kumpli, jaja odpierdalane z nimi ;)

Nauczyciele nie byli tacy źli, ale zawsze miło będę wspominał Wojtka, tego który mnie Polskiego naumiał :] Nauczyciel jakich mało, zamiast dzień dobry to cześć, rękę zawsze sobie podawaliśmy itp. Reszta nauczycieli ujdzie.

Opublikowano

Kocham kórwa <hu3>

co to za pytanie?

nauczycielki w mojej szkole sa takie pojebane że nawet jak dzwonia do moich rodziców <zgłosić moje wagary> to moi rodzice sa przerazeni , czemu naturalna selekcja przepuszcza takie zjeby do szkoły ?!

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

A ja lubie, jak sie wejdzie w trans nauki to to czysta przyjemnosc.

Sluchac na lekcji, powtorzyc w domu, krt i juz 5.

Pozniej sie dostaje nagrody i pochwaly ;)

Hejtujcie teraz -.-

Opublikowano

Nie cierpię szkoły, nauczyciele dzielą uczniów na lepszych i gorszych i mają swoich pierdolonych ulubieńców, poza tym, że robią to sami uczniowie.

Nie chodziłbym najchętniej do tej szkoły, ale jakoś wiedzę i wykształcenie zdobyć trzeba.

Ręce mi się telepią i mam zły nastrój wszystko przez szkołę.

Wolałbym się uczyć w domu takie jest moje zdanie.

obraz24.png

Opublikowano

nie. i nie widze w tym nic dziwnego jeśli inni uczniowie mają taką samą opinie. program nauczania jest zabawny.

Opublikowano

Szkoła jest Jak kibel chodzisz bo musisz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Oczyfiście że tak bo w szkole morzna sie durzo nauczyc z takimi pupilkami nauczycieli.

Opublikowano

Szkoła sama w sobie nie jest niczemu winna.

Lubię chodzić, uczyć się, ale jedyne co mnie zniechęca czasami to kultura i zachowania niektórych ludzi.

Kończę 3 gim. w Wawie i muszę powiedzieć, że poziom niektórych chłopaków jest równy zeru. Nie mówię, że mają być idealni, prymusy itd., ale na prawdę wszystko z umiarem....

Opublikowano

Ja tam lubię szkołę jak się dzieją jakieś przypały lub coś śmiesznego a także spotykać się z przyjaciółmi w niej :D Ale jak dostane 1 to już trzeba jakoś odreagować i kończy się to na tym że idę do domu albo na browara :D

29wr21h.png

Opublikowano

U wiekszosci osob jest to tak:

"Lubisz szkole?

"Nie!

"Czemu?"

"Kooomputer!!!!" - Ewentualnie inna konsola :)

Ja, osobiscie, lubie szkole. Poniewaz zrozumialem ze bez niej moge sobie najwyzej pomazyc o porzadnej pracy i placy. Ale nie tylko po to tam chodze, gdyby nie szkola nie znalbym wiekszosci osob ktore poznalem. Wiec chodze tam by spotkac sie z kumplami itd. bo po szkole nie ma zabardzo czasu, a w weekendy zaczyna napierdalac deszcz :)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...