Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najważniejsze programy, dodatki i pliki do poprawnego działania hacków

Gość patrykkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam następujący problem ;) pobrałem te wszytkie programy ;d pobrałem genaral hack ;d i jakos nie wyskakuje mi że hack jest aktywny ;d uruchamiam jako admin i wgle ;d nie wiesz co to może być ? ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie używałem tego hacka, więc Ci nie powiem

;)

Pytaj w temacie z cheatem, może ktoś coś doradzi

:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam następujący problem. Pobrałem wszystkie potrzebne pliki i programy a nie działa mi żaden injector. Wyskakuje mi komunikat: ,, System windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu"

Czy ktoś wie o co kaman?

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Mam następujący problem. Pobrałem wszystkie potrzebne pliki i programy a nie działa mi żaden injector. Wyskakuje mi komunikat: ,, System windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu"

Czy ktoś wie o co kaman?

Jakiego masz windowsa?

Spróbuj uruchomić jako administrator.

1398258449-U383457.png

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie ryzykuje robili niedawno aktualizacje ; /

Według ciebie pobieranie Net Framework itd. to ryzyko?

Przecież to nie są hacki, tylko programy które zazwyczaj są potrzebne do poprawnego działania hacków (nie tylko hacków).

1398258449-U383457.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Po zainstalowaniu framework 3.5 po aktywacji hacka wyskakuje bi blad wczytywania strony-nie odnaleziono serwera

odinstalowalem go ale nadal nic to samo znacie jakies rozwiazanie?

Opublikowano

@up

Do poprawnego działania hacka powinien być framework 4;) Wiec zainstaluj 4 i powinno pomóc :) A jak nie to wyczyść cooki ;)

Opublikowano

niestety czyszczenie nic nie dalo nadal to samo dodam jeszcze ze przy inicjowaniu hacka zawsze lekko zawieszalo mi sie okienko te ktorym to actywuje sie hacka a teraz jak by plynnie ono sie otwieralo nieroumiem nic a nic powiem raz jeszcze po zainstalowaniu tego gowna zaczely sie pojawiac problemy odinstalowalem i nadal to samo

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...