Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Global Dekaron] Wallhack

Shinset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działają wszystkie...

Masz najnowszego bypassa? jeżeli nie to spróbuj z nim ...

Jeżeli nie to nie jestem w stanie narazie pomóc... może za 2 tygodnie coś zrobie...

16435562.jpg
Opublikowano

Ale u mnie sprawa wygląda tak pierwszy raz jak robiłem to i wpisalem tam Python.mac to wyskoczyły az 4 opcje do wyboru a teraz jak wpisuje to sam to są 2 bez e na koncu a jak to samo tylko all z małej to 2 opcje z e ale zadna nie działa. więc nie wiem ocb.

Opublikowano

Dziwni ludzie jestescie, dałem w tym temacie 100x łatwiejszego i lepszego wallhacka, a wy sie bawicie w ten badziewny sposób. Przeczytajcie moje posty z 1 strony, u mnie (czyli na 2moons'ie) ten wallhack działa wysmienicie.

Opublikowano

Zrobielm z tym Rexignation v1.1 i jak robie na samym cheat engine to dziala mi wall hack ale ja wlaczam przec cheat pack od shinset robie tak samo zaznaczam do tego zoom vac no agro speed to gdy pojawie sie w grze gra mi sie wylancza

EDIT: jak wylacze zoom to da sie grac ale nie dziala speed ;/ vac no agroo dziala

EDIT2: scagnelem nowszego hack packa i dziala:D no agroo speed zoom vac i wall hack

Opublikowano

no to sie nacieszylem hakami jakas aktualizacja byla i teraz jak robie tak jak wczesniej to wyrzuca z gry po wyborze postaci jak laduje sie do gry

Opublikowano

Ludzie, przeciez to normalne, co update, to przeba na ogół zmienic offsety w kazdym hacku. Dziś też sie pozmienialo praktycznie wszystko oprócz vaca, wiem, bo zmieniałem offsety i po zmianie wszystko działa. Ten od Shinseta od dawna jest nieaktualny.

Rada - uzywajcie unpacked dekaron, jak wam sie nie chce szukac nowych offsetow, tam offsety są cały czas takie same, i o dziwo gra chodzi cały czas bez crashy na global_unpacked_32.83.6.exe. Tez dzis sprawdzałem i działa.

Opublikowano

Narazie brak czasu uniemożliwia mi szukania i uaktualniania hackow...

Jedyne na co mam chwile to szperanie na forum...

Więc sory ale nie daje rady...

16435562.jpg
Opublikowano

I nikt nie rozkminil dalej wall hacka ;/ ?

@Shinset:

Jakoże jest to twój pierwszy double będę łaskawy i dam tylko warna na 1h

Jeszcze raz i masz warna na 24h

Opublikowano

Witam ;] mam taki problem z tym wh .. Odpalam gre jestem na pyton wczesniej wpisuje oczywiscie wall hacka na niego staje na kordach 0 ;5 i mnie nie moze warpnac do tomba.. wiecie moze dlaczego?? mam ten kwadracik obok tych kordow co przenosi ale mnie warpi do zamku w pyton ;/

Opublikowano

Nie on nie działa bo nie ma adresów aktualnych...

Dzisiaj sprawdze który adres jest dobry(nie wiem czemu wyskakuja 3) i zaktualizuje

16435562.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam problem z Requies Beach :/ Haki na tej mapie nie chcą mi działać.. pamiętam jak jeszcze miałem kiedyś tam dawno haki to też nie mogłem ich uruchomić na tej właśnie mapie.. czy jest jakiś inny sposób na tę mapę?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Omg WtF? Ale, żeś namieszał, ale działa :P

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...