Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mały Problem] Minecraft Generator map

xziolox000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem jak chce grać na single to jak się generuje mapa to z połowy mapy jej nie ma. Po prostu widać tunele itp. Czasami Drzewa są po połowie a co dziwniejsze las się pali . A nie ma burzy ..

I jeszcze czasami wygenerowało skrzynie z jakimiś przedmiotami... I jeszcze dziwniejsze słysze odgłosy zabicia kury,świni,krowy itp ...

Naprawdę czy to błąd kodu w grze czy coś jest nie tak proszę o pomoc.

Opublikowano

Zrób re-install minecrafta. Usuń folder .minecraft i przy włączaniu zaznacz Force Update.

surprise motherfucker

Opublikowano

Zrobiłem tak jak mówiłeś

PoSiak

I nadal się generuje to... Czy ktoś wie jak to uniknąć

Morze to zabrzmi dziwnie ze w folderze minecraft.jar przeskanowalem i okazaĹo sie ze sa jakies 3 wirusy nigdy takich niewidzalem. Skasowalem te wirusy ale nadal takie sie generuje . Prosze o pomoc!

Opublikowano

Po prostu chunki Ci się nie ładują. Force Update, a następnie przeinstaluj jave - nie pomaga? Zainstaluj najnowsze sterowniki do twojej karty graficznej!

Opublikowano

Dziekuje ci mialem stare sterowniki. Wielkie dzieki. Ale mnie jedno dziwi z kad sa 3wirusy w minecraft.jar

Opublikowano
Dziekuje ci mialem stare sterowniki. Wielkie dzieki. Ale mnie jedno dziwi z kad sa 3wirusy w minecraft.jar

Antywirusy są głupie - ja nie mam i odradzam. Spowolniają komputer, a przede wszystkim czasem wykrywają wirusy, których nie ma.

Możesz przeinstalować MC i zobaczyć wtedy, czy masz te wirusy jeżeli tak - zmień antywirusa albo go odinstaluj i żyj bez i pobieraj bezpiecznie jak ja.

Taka mała rada.

Opublikowano

Nie wiem po prostu mialem stare sterowniki a mam windowns 7 ;p

Dziekuje za rade. Wszystkim dziekuje za wszenka pomoc. Aha pisze z telefonu moga byc blendy. kazdy ma po +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...