Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sf na komurke

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy jest jakaś różnica pomiędzy tym że będę logował się z komórki. (czy będzie to samo co na komputerze tzn. ci sami gracze co na komórce i czy jak zrobie konto na komputerze to będe mógł zalogować się na komórce i czasem na kompie)

2. Co się stanie jak będę logował się z komórki i czasami albo czesto z komputera.

3. Doradzicie mi jaki telefon na dotyk wybrać dobrej firmy żeby się szybko nie rozwalił i żeby uciągnął gre bez zacinek z systemem android (potrzebne do gry w Shakes & Fidget na komórce) żeby uciągał 24h na dobe ;) koniecznie na dotyk będzie wygodniej ;p

4. Czy walka wygląda tak samo jak na komputerze

5. Czy może lepiej IPhone wygląda tak samo jak na komputerze

http://www.youtube.com/watch?v=b4V8ARwkkaE

Opublikowano

1. Czy jest jakaś różnica pomiędzy tym że będę logował się z komórki. (czy będzie to samo co na komputerze tzn. ci sami gracze co na komórce i czy jak zrobie konto na komputerze to będe mógł zalogować się na komórce i czasem na kompie)

2. Co się stanie jak będę logował się z komórki i czasami albo czesto z komputera.

3. Doradzicie mi jaki telefon na dotyk wybrać dobrej firmy żeby się szybko nie rozwalił i żeby uciągnął gre bez zacinek z systemem android (potrzebne do gry w Shakes & Fidget na komórce) żeby uciągał 24h na dobe ;) koniecznie na dotyk będzie wygodniej ;p

4. Czy walka wygląda tak samo jak na komputerze

5. Czy może lepiej IPhone wygląda tak samo jak na komputerze

http://www.youtube.com/watch?v=b4V8ARwkkaE

1. Tak

2. Nic ;)

3. ja mam samsung galaxy mini ( cena około 400-500zł ( nowy ) )

4. Tak ( oprócz walki gildii )

5. Myślę że na androidzie wygląda to lepiej :)

XPA9.png

Opublikowano

1. Tak

2. Nic ;)

3. ja mam samsung galaxy mini ( cena około 400-500zł ( nowy ) )

4. Tak ( oprócz walki gildii )

5. Myślę że na androidzie wygląda to lepiej :)

i jak normalnie ci odpala bez żadnych zcinek? na dotyk?

czyli jak walcze w lochach to są tak samo obrazki potworów i ten mieczyk różdżka albo łuk jest pokazywany podczas ataku?

I czy ten Galaxy mini długo wytrzyma tzn. 24h na dobe (bo na wakacje wyjeżdżam a kompa ze sobą nie zabiore bo za duży ;p)

I czy jest kibel?

Opublikowano

Nie ma na wersjii Android WC, jednak możesz z WC korzystać na stronie opracowanej przez kowalskideevelop.

Link:

sfmobile.aq.pl

Reasumując:

- Grasz na wersjii z Android Marketu

- Do WC itemy wrzucasz przez tą stronę

Proste a jakie przydatne

:)

Opublikowano

Nie ma na wersjii Android WC, jednak możesz z WC korzystać na stronie opracowanej przez kowalskideevelop.

Link:

sfmobile.aq.pl

Reasumując:

- Grasz na wersjii z Android Marketu

- Do WC itemy wrzucasz przez tą stronę

Proste a jakie przydatne

:)

a czy to nie jest key? chyba wole korzystać z wersji bez WC opracowanej przez Shakes & Fidget.

Opublikowano

Makyura nie bój żaby...

Ja swoją postacią 190 poziom i kilkoma innymi wchodze juz od ponad miesiaca.

Kowalskidevelop to spoko gość.

Gdyby chciał to by miał już kilkaset kont więc nie ma się czego bać!

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Tak, to jest wersja od twórców Shakes&Fidget - Jeśli chodzi o wersję z Android Marketu.

Jeśli chodzi o:

sfmobile.aq.pl - to jest to domena opracowana przez użytkownika MPC, sam z niej korzystam do długiego czasu (179lv i 263lv) aby wrzucać do kibla, i nic się z moimi kontami nie stało.

Nie ma obaw.

Opublikowano

Czyli tak jak można zauważyć:

Aplikacje na androida możesz używać do karczmy.

Stronka sfmobile.aq.pl do wrzucania przedmiotów do WC.

sygnaturkabyme24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...