Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] [Hack][EU/NA] Wallhack v.2

davidson135791

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi nie dziala win/7 x64 wyskakuje mi blad http://imageshack.us/photo/my-images/444/beztytuuidng.png/

Jebnij Lajkiem :3 nie krępuj sie  <3 
                              Ble ble ble   Zbieram (+sy) !

odbyt13603526958801.jpg

Opublikowano

Ja mam win 7 / 64 bit i gówno jak sie ładuje haczek to 1 sec. przed "skip add" zatrzymuje sie i nie może ruszyć

wariacikPL jeśli ci sie zatrzymuje przy 1sekundzie wejdz w ustawienia internetowe i usuń całą zawartośc plików cookie, jeśli masz win7 to wejdz tak: star>panel sterowania>opcje internetowe>zakładka "ogólne" i kliknij usuń... i zaznacz opcje cookie i kasuj

Opublikowano

To niezła lipa. Jak wstawisz jakis działajacy hack to ode mnie dostaniesz na bank plusa.

Bo ja daje tym co wstawiają działające hacki.

narazie niestety nie ma żadnych takich z wieloma opcjami, narazie działają jedynie 2hacki na ee aimbot i wallhack, wallhacka juz wstawiłem a aimbota bym wstawił ale jak juz pisałem miałem wczoraj problem z virusem i juz go nie uzywam, jesli chcesz go pobrac to jest na elitepvpers.com ale cos teraz nie działa ta sronka moze mają przerw techniczną

Opublikowano

Mi chodzi tylko o NA. No ten wallhack jest wykrywalny. Ciagle ten plik rez wykrywa. A jak spojrzałem to sie okazało ze go tam nei ma bo hak go sam usunal. Wiec nie wiem jak to moze dzialas jak usuwa pliki. Moze mi wytlumaczysz o co chodzi jesli mozesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...