Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kamerką .. Będą potężne zasypy lajków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem z kamerką otóż jak gadam przez skype to normalnie jest a jak nagram coś kamerką to szybkość filmiku jest podwójna a głos oczywiście jest ok tylko nagrany filmik jest 2x podwójnie szybszy w opcjach niem am nic z prędkością nagrywania ;/

Opublikowano

nie mam żadnego programu jak zainstalowałem kamerkę E-com to jakiś program się zainstalował

Opublikowano

to nagrywaj jakimś programem a nie tym E-comem wtedy powinno być OK

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

nie mogę znaleźć żadnego programu "ogarniętego" ;/ mam webcam a nie mogę go ogarnąć ;/

Opublikowano

Wlasnie, sciagnij jakis porzadny program do nagrywania a nie jakies nieznane. Albo wejdz w ten program i skonfiguruj go, pogrzeb w opcjach itd.

61093c6efb.png

Opublikowano

HyperCam zobacz oczywiście pełną wersję, w camtasi też możesz nagrwać, we frapsie nawet się da ale wtedy film potężnie dużo waży

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

@up

lecz będzie w prawddopodobnie w najlepszej jakości :) ew. Camtasia...

Chyba, że chcesz się bawić tym 'E-com'- poszukaj czegoś w opcjach /'efektach'.

Opublikowano

Kamerka nagrywa dobrze tylko przez youtube ale problem taki jest ze tam nie mogę ustawić zadnych opcji ;/

a przez program którym nagrywam obraz przy nagrywaniu filmu jest podwójne szybki a dźwięk normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...