Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Odzyskanie konta darkorbit

Daniel1991to

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie zna ktoś jakiś program do odzyskania konta w grze darkorbit?

Na serwerze polski 1 straciłem konto bo podałem kilku osobom pasy do gry.Konto skradziono mi pod koniec marca .Jak na tamte czasy cacko 20 lf4 , 10 najlepszych dronów na 20 lvl , 7 Hanvoc , mnustwo delt porobionych.Chciałem konto odzyskać pomijający policję.Boję się ,że jak powiem np ; bociłem 24h/dobę przez miesiąc , że w tym czasie wbiłem 3 mln urki i połowe jeszcze ( 1,5 mln urki w przeliczniku z energii 100 urki = 1 energia ) mogą stwierdzić ,że mi nie pomogą , bo działem na szkodę bigpointu.

Pytanie jest tym bardziej wskazane , że na konto poszło conajmniej 10 000 złotych.sprawdziłem chwile temu na moim ID ile mam banów , bo wcześniej tym kontem byłem w innym klanie .W nim teraz mam słaba pchełkę , to silne dawno już opuściło klan.Widzę jak się ,login zmienia itp dzięki danym w Info klanowych .Znam kilka danych do mojego konta ale nie wiem co można było by z tym zrobić pomijając policję.Konto dostało najprawdopodobniej 3 marca 3 bana na bocenie ( ja dostałem osobiście dwa za bocenie) i ten ostatni -warn .dostał ten co mi włamał sie na konto.Teraz patrze robie sobie test na ruskim programie podaje ID + serwer ii..

dziś widze ,że konto ma tylko 2 ostrzeżenia.Pomóżcie mi napiszcie sposoby odzyskania konta poza policją , może korespondencja z centralą w niemczech coś da , a może coś innego np ; jakiś Ruski program doradźcie mi.

Znam numery big do konta , dzięsiątki tranzakcjii potwierdzonych w sklepie na zakup urki za 300 , 450 zł , znam nick konta , stare hasła , stare nicki i aktualny też .

post-630817-0-64591400-1337788705_thumb.png

Opublikowano

Pewnie Ci nie pomogę ale jak miałeś 20lf4 to po co "kilku osobom" podawałeś passy ? bez sensu.. a konta raczej nie odzyskasz

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

wiem ,że 3 ban to perm.Ale widziałeś skrina ? - tam pisze ,że konto ma 2 bany.Mi chodzi o to czy jest taki program co przy znajomości nicku , ID lub czegoś innego prócz SIDA , da mi możliwość odzyskania konta.Muszę je mieć tyle za nie dałem ,że szkoda sie pozbyć takiego czegoś z powodu bana .A wiecie jak z policją jest doczepi sie bana i bigpoint każe mi wypłacić jeszcze jakąś karę a tego właściwie chciałbym uniknąć.

Opublikowano

nie ma programów dzięki którym wejdziesz na konto za pomocą biga.

możesz spróbować podrzucić własnego keyloggera kolesiowi który ma to konto aktualnie, wyciągnąć passy do konta i do maila :D

i weź się ogarnij bo dronów na 20lvl nie można wbić, i nie ma przelewów po 450zł :P

Opublikowano

możesz spróbować podrzucić własnego keyloggera kolesiowi który ma to konto aktualnie, wyciągnąć passy do konta i do maila :D

i weź się ogarnij bo dronów na 20lvl nie można wbić, i nie ma przelewów po 450zł :P

Masz racje za szybko pisałem 20 lvl - to lewel konta przed banem , 10 dronów miałem ulepszonych na 16 lvl każdy na zniżkach po 70 000 urki a propo kasy robiłem łączone przelewy - za 299 zł - 330 k urki po mhh ponad 1 mln bo na zmine robiłem raz w żabce a raz psc a psc daje ci 5 % więcej urki i do tego jeden za 150 i sumowało to sie w płatnościach dotpay i dawało 450 złotych!

Opublikowano

masz racje chyba spróbuje odzyskać konto za pomocą keyloggera.

Opublikowano

BAJKI!!!!! Kolo takie kity wam wciska a wy mu wierzycie -_- pewnie chce podjebać komuś konto i tyle sam napisał bzdury aż nawet nie wiedziałem czy chodzi o DO

Nie chcesz nie wierz twoja sprawa .Ładowałem kase na gre , okradziono mnie , wcześniej zbanowano.Chce odzyskać konto , odzyskać je od oszusta , który mi je prosto mówiąc ukradł sprzed nosa.Proszę jak nie doradzisz mi konkretnego programu , nie znasz sie lepiej będzie jak nie będziesz pisał na tym forum.Chodzi mi o konkrety a ty mi tylko dywagujesz .Pisz z sensem , na temat , doradź program albo się ucisz , byłbym bardzo za to wdzięczny:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...