Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New or Old style?

potar

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wersja silkroad.

• Europe/Chinese vSRO 1.193 high rate server.
      9
    • Chinese old school style low rate server.
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierajcie w ankiecie w którą z wersji silkroada po przeróbkach chcielibyście żeby zaistniała :)

Mam rozkmine między Old Chienese (swSRO/EcSRO/sjSRO/MySRO) low rate serwer lub Europe/Chinese, high rate cap 120.

stop1.png
Opublikowano

racja high rate to w tej chwili 80% serwerow ja osobiscie chcialbym zagrac na dobrym serwie z ratami 40x-60x cap 100... jezeli ktos wie o takim serwerze z graczami chociaz 200+ niech daje znac! :)

Opublikowano

Wiadomo, jaki server by nie był i tak najważniejsza jest reklama ^_^, ale z nią sobie poradzę ;p

Póki co rozmyślam nad Medium Rate Cap 120 oraz Cap 90 low rate tylko chiny, ewentualnie Cap 100 / 110 Medium Rate chinese/europe.

stop1.png
Opublikowano

ludzie wbija na bank na taki serwer : 1 free silki 2 low exp sp zeby byly jakos na start 3 duzy drop soxow 4 alchemia middle kto jest za niech da like ja czekam na tego serwa ludzie wypytuja i nic ;/ cap 80 only china mastery 240 max

Opublikowano

Co do topicu to teraz cieżko zebrać graczy na low rate severze więc proponowałbym ci high ^^

racja high rate to w tej chwili 80% serwerow ja osobiscie chcialbym zagrac na dobrym serwie z ratami 40x-60x cap 100... jezeli ktos wie o takim serwerze z graczami chociaz 200+ niech daje znac! :)

Możesz na Lyssie spróbować 100 cap dużo zmian, x60 raty , 150+ osób online.

Opublikowano

Po dłuższym zastanowieniu odpalam High Rate Cap 120 i myslę nad 2 serwerm, albo chiny cap 90 lub 100 euro/chiny z małym expem.

stop1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...