Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Audii R8

matrixskl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie na Audi R8 na 30lvl? Dobry jest, czy się zawiodę? Kosztuje 600 000 IGC. SB nie wchodzą w grę a nie chce mi się zbierać 1 200 000 na BMW M3.

Opublikowano

R8 to słabe auto. Lepiej kup to bmw m3 duzo lepszy wybór.

@ed

no okej, ale tym postem nie wnosisz nic do tematu i spamisz.

@ed top

Jak nie bmw to możesz kupić lotusa exige lub chevroleta el caminio ss, bo t3 za tą cenę nic nie kupisz.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie bierz audi r8!!! Zadnych zalet , choc znalazlem jedna na wsteczym jedzie 100 km/h :D Lepiej sobie wez chevroleta el caminio ss z t2 i na nim zbieraj na bmw e46 albo porche 959

Opublikowano

Mam Mazdę RX-7 BattleMachine więc Caminio nie jest mi potrzebne, chcę kupić coś konkretnego z T3, mam 25 lvl i koło 30lvl chcę coś kupić bo narazie mam 450 tys IGC.

Opublikowano

Za tą cenę nic dobrego nie kupisz. Masz mazde, dobr. Na gwałt chcesz auto? El caminio ss. Z t3 coś konkretnego to bmw m3 lub porshe 959

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Audi R8 to chyba największy shit w tej grze .wiem cos o tym bo majac chyba 11 lvl kupilem ja za 5ooo SB -.- bo jarałem się tym że to Audi R8 i pewnie bedzie zaje**sta ...taki choooooj. takze lepiej zapomnij o tej Audi ;)

Opublikowano

Kup M3 albo vette o wiele lepsze. Wiem że SB w grę ci nie wchodzą ale mówie że tylko R8 5.2 ta v10 jest dobra.

Opublikowano

Teraz zauważyłem że BMW jest od 40 lvl, a 959 od 38lvl a ja mam dopiero 27lvl, nie wiem czy będę czekał... Mam do wyboru Audi R8 4.2l , Corvette06, Forda GT lub Nissana GT-R... który polecacie?

Opublikowano

Wg mnie bmw m3. Duzy v-max, ogromne przyspieszenie i impuls nitro, dobre sterowanie.

Porshe ma troszke mniejsze osiągi, ale lepsze sterowanie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak chcesz mieć coś konkretnego z T3 za IGC to musisz czekać, na to bmw albo porsche. Tą corvette, gtr, forda albo r8 objedzie mazda rx7 bm, czy lotus elise z t2. Jak koniecznie musi być z T3 to bier co Ci sie podoba wizualnie bo osiągi lipa wielka i pamiętaj, że kupując teraz coś z T3 będziesz miał te 600 000 tys mniej na bmw czy porsche.

DARKVENOM22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...