Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakim serwie gra najmniej osób?

Przemo244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy istnieje jakiś sposób/trick aby na dowolnym serwie miał język Polski? Bo to czarna magia dla mnie ten Skandynawski

Opublikowano

No właśnie o to kolejne pytanie xD

Widziałem jakieś tricki ale były dla mnie nie jasne.

Czy mógłby ktoś to dokładnie wytłumaczyć?

Opublikowano

Na skandynawie 2 można wejść jedynie przez stronę big pointu wybierając gre DarkOrbit i serwer.W spisie jest na pewno ;) Sam tam gram więc wiem ;)

Opublikowano

Byście mogli mi po kolei wytłumaczyć? Czy mam nowe konto założyć tam, czy po prostu się zalogować, i jaki jest skrót serwera skandynawia 2?

Opublikowano

Jakby co to zapraszam na Węgry:)

Botów nie ma dużo(góra 2-3 na 2-2 latało jak tydzień temu patrzyłem), nooby grają(fullki kontem na 5 irkach się ubija spokojnie, raz na jakiś czas tylko się ogar lub super fe trafi), około 2-3 tygodni temu szło pobić sobie cubiki, bo oni "nie biją tam normalnie" tak jak to (chyba) jest np. na PL1.

Jakby co to zapraszam tam na EIC:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Dużo, szczególnie na MMO. Serwer nie jest nowy, ma ok. roku, jednak gra na nim mało osób [teraz online jest 300]. Jeśli ktoś chce jednak walczyć na bitewnych to nie ma na co liczyć, praktycznie nikt nie lata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...