Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autoselekt I Autohotkey [tut]

Bartek7655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie zrobic tak zeby te autohotkeye itd zastapic tym i isbotem?? bo widzialem ze jest tam funkcja autobuff , autoskill , ale nie moge cos ustawic zeby zaznaczal mobki ;/ powie ktos jak to ustawic zeby ladnie dzialalo?

Opublikowano
Lol ten caly auto selekt to sciema poco robic na np: sjsro.mysro jak jest sisbot wescie zrubcie i prztestujcie wczesniej a nie piszcie zbednych Topick.
- naucz sie pisac... i na Csro nie ma bota...

Da sie zrobic tak zeby te autohotkeye itd zastapic tym i isbotem?? bo widzialem ze jest tam funkcja autobuff , autoskill , ale nie moge cos ustawic zeby zaznaczal mobki ;/ powie ktos jak to ustawic zeby ladnie dzialalo?
- tak, da sie powiedzmy ze masz buffa na 300 sekund to sobie mnozysz 300 x 1000 i masz czas :) ( jezeli chcesz zeby ci przezucal na F2 to dajesz {F2} ) ;)

link do pliku nie działa wink.gif
- wszystko dziala ;) tylko musisz spacje po HTTP usunac ;p

Smoke Weed

Opublikowano
Ja używam mbota płatny chiński bot ale nie dam go tu bo będzie to samo co na Tsro i Isro.

Dodam też że można go używać od 70+

To forum jest o botach i hackach. Jeśli masz a nie chcesz podac skad go masz to po co wypowiedasz sie. Jak mowisz ze masz to chociaz napisz skad go masz kumasz?

1334497071-U17330.png

Admin Cienia
Opublikowano

Bota znajdziecie w linku poniżej, kosztuje niebagatela 9.5 Euro.

www.botters-heaven.net

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

nie mogę otworzyć media pk2. Po otwarciu nic się nie dzieje. mam ecsro. Wie ktoś jak to zrobić? byłbym bardzo wdzieczny. Albo zaproponować zrobienie autselecta w jakiś inny sposób

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Plik media.pk2 , ten nowy do sun sro jest że tak to ujmę bardziej zaawansowany i nie otworzycie go zwykłymi narzędziami pk2 tools

Tutaj macie specjalne narzędzia:

http://www.speedyshare.com/200603327.html

A jeżeli chodzi o auto selecta jest to rzecz niezmiernie prosta, wystarczy podczas włączania silka przez loadera odznaczyć opcje Grap Range wtedy auto select pojawi się w menu po naciśnięciu klawisza "a".

Pozdrawiam i mam nadzieję iż pomogłem

Opublikowano

Nie polecam tego sciagac... wedlug mnie to jest full virus... look kiedy ten koles doszedl, ile ma postow i czy dal skana -.- naprawde nie polecam.

@Edit.

Sory ale 99% ludzi z 1 postem nie pomaga tylko odrazu pisze temat zeby mu ktos pomogl.. i jak juz napisze jakiegos posta to przewazne to virus. Przepraszam ;]

Smoke Weed

Opublikowano

Ale mnie z góry oceniłeś...

Link do skanu

1.http://www.virustotal.com/pl/analisis/08a8cd9b20c8087e438a3804a6246a18f67958d90d08ad65712b6a58c0fe02fa-1254514259

2.http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/e60bb93fa12bc294dc0bda6dbcf09edc5465f06d

@Edit.

spoko nie gniewam się ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Przeskanowałem każdy plik z osobna i potwierdzam czystość skanów, są z pełni czyste.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam bo mam taki problem.

Wszystko zrobiłem tak jak w opisie i jak włączę silka ( csro ) przeniose autoselecta na pasek włącze script to nic się nie dzieje...

Widać że script jest uruchominoy ale postać stoi jak stała.

O co tu może chodzić ??

PS. jeżeli klikam autoselecta tak na sucho to również nic nie zaznacza... po prostu jakby go nie było .....

Opublikowano

zle napisany skrypt... sprawdz, byc moze napisales skrypt jako Sro_Client a silkroad sie nazywa SRO_Client ;] musisz posprawdzac wszystko od nowa :D

Smoke Weed

Opublikowano

zle napisany skrypt... sprawdz, byc moze napisales skrypt jako Sro_Client a silkroad sie nazywa SRO_Client ;] musisz posprawdzac wszystko od nowa :D

pomogło :0 dzieki wielkie ;)

A mam jeszcze takie ostatnie pytanie. Jeżeli pod 1 włożę autoselect, 2 skil , 3 skil , 4 autograb, 5 harfa , 6 noise, 7 speed, 8 staf to da się żeby normalnie używał tych skili ale po np, 600 sek włączył harfe 2 skile z barda i spowrotem stafa i dalej walił atakami z wizarda ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

autoselect mi już nie działa a działał, ma ktoś programy pod nowego clienta? Tylko proszę nie piszcie że Autoselect to gówno bo moby zabija, tylko odpiszcie, proszę.

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Panowie, teraz po updacie nie mogę zrobić sobie w media.pk2 autoselecta ...

"he PK2 has been loaded successfully.

4 files were detected for "E:\Ecsro. new\bot\ByCobra\Pk2Tools\actionwnddata.txt". Only manual importing is possible. Conflicting files are:

1. icon\etc\eßM€ô

2. icon\etc\eßM€ô

3. eßM€ô

4. actionwnddata.txt\eßM€ô"

wie ktoś o co chodzi ?? na starym media.pk2 Ecsro 1.149 mogłem ..na nowym nie mogę, wyskakuje ten o to error ^^

pomocy :) !

Opublikowano

Wedlug mnie zablokowali juz tego autoselekta... na ksro tez nazekali ze po upie nie dziala autoselekt ;/

Smoke Weed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...