Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Vista, dwa konta na raz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moim problemem jest to, że nie mogę grać na dwóch kontach na raz, np. postać i buff, postać i sklep. Gdy przełączam okna gry, jedno po prostu się zawiesza. Mogę poruszać się po mapie, ale nie działa czat, nie mogę bić mobów, inni gracze w miejscu itd. I po pewnym czasie wyrzuca z gry. Dotyczy to dowolnego klienta. Konfiguracja komputera nie ma tutaj znaczenia, ponieważ jest przyzwoita. Sterowniki do karty graficznej, płyty głównej nie pomagają. Ustawianie priorytetu w menadżerze zadań - też nie, wyłączenie zapory - nie, uruchamianie jako administrator - nie, zmiana ustawień w grze - nie, uruchamianie w zgodności z xp - nie. Posiadam wszystkie aktualizacje systemu Vista. Próbowałem przeinstalować system, nie wgrywać aktualizacji, ale również nie pomogło. W czym może być problem ? Mój internet to radiówka 6mb, posiadam router i w dodatku rozdzielacz, ponieważ mam podłączone 2 komputery, 2 telewizory, xboxa i dekodery do sieci. Może mój problem spowodowany jest ustawieniami sieci ? Proszę o podanie pomysłów i udzielenie pomocy.

Opublikowano

ok to mam pomysl ale powiedz mi gdy urochamisz drugie konto to zatrzymuje ci sie to pierwsze?

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/451446-tutco-znajdziemy-w-folderze-pack/

Przestudiuj, będziesz wiedział co podmienić, chciałeś wyżej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...